Home Παραπολιτικά Χτένισε τη Στερεά
Παραπολιτικά - 4 Ιανουαρίου, 2020

Χτένισε τη Στερεά

 Χτένισε τη Στερεά



Από όλες τις Περιφερειακές ενότητες πέρασε ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι οι υπηρεσίες της περιφέρειας αντέδρασαν θετικά και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες με επάρκεια. Στη Φωκίδα βρέθηκε την Τρίτη όπου άκουσε τα κάλαντα, πήγε για καφέ και επισκέφθηκε το Γηροκομείο της Ιτέας. Το όνομά του, των Θεοφανείων, όπως είναι απολύτως φυσικό, θα το εορτάσει στο σπίτι του στην Εύβοια.



Μια ευγενική χειρονομία από τον κ. Σπανό  Φώτο



Παραμονή των Χριστουγέννων στα γραφεία της ΩτΦ έφτασε ένα ωραία συσκευασμένο πακέτο με δυο κρασιά και μια κάρτα με χειρόγραφες ευχές από τον περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό. Τα κρασιά φυσικά ήταν από επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας και μάλιστα ο ερυθρός από το κτήμα Αργυρίου στη Φωκίδα.

Φυσικά, ο κ. Σπανός έστειλε δώρο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και αυτή του η κίνηση δείχνει πως υπολογίζει και την δουλειά που γίνεται για την προβολή της περιφέρειας και την επικοδομητική κριτική που του ασκείται, από όσους του ασκείται, εν πάση περιπτώσει. Εμείς, τον ευχαριστούμε για την ενθύμιση και την πραγματικά ευγενική χειρονομία και αντευχόμαστε τα καλύτερα.  Σε ένα δύσκολο 2020 με πολλές ανάγκες και λίγες ευκαιρίες ευχόμαστε να έχει δύναμη, κουράγιο, υγεία και τύχη, για να ανταποκρίνεται στα απαιτητικά καθήκοντά του! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…