Home Παραπολιτικά Φαίνεται ότι έχουν αγανακτήσει να παρακαλάνε για τα αυτονόητα
Παραπολιτικά - 6 Νοεμβρίου, 2019

Φαίνεται ότι έχουν αγανακτήσει να παρακαλάνε για τα αυτονόητα

 Φαίνεται ότι έχουν αγανακτήσει να παρακαλάνε για τα αυτονόητα

 

Πύρινος είναι ο λόγος του αντιπρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου κ. Ιορδάνη Χατζηπαυλίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του στην ΩτΦ δηλώνει ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί την περαιτέρω ανάπτυξη του Γεωπονικού με νέα τμήματα, ενώ τονίζει ότι «με το ζόρι υλοποίησε και αυτά που βρήκε». Η αγανάκτησή του είναι έκδηλη και φαίνεται ότι η νέα πολιτική ηγεσία δεν αγκάλιασε τις αλλαγές Γαβρόγλου και αυτό έχει δημιουργήσει ζητήματα και μάλιστα σοβαρά στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα που ενεπλάκησαν και πίστεψαν ματαίως ότι η ελληνική Πολιτεία έχει συνέχεια και συνέπεια.

 

Τους υποχρέωσαν

 

Η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι έκαναν εδώ την εκδήλωση υποδοχής των νέων φοιτητών, ζήτησαν να δουν Δήμαρχο, Αντιπεριφερειάρχη και Βουλευτή και δεν είδαν κανέναν το φυσάει κομματάκι το Γεωπονικό και δεν κρυώνει. «Στην Άμφισσα, όταν ήρθαμε με τον κοσμήτορα και τον πρόεδρο του τμήματος δεν είδαμε ούτε το Δήμαρχο, ούτε τον Αντιπεριφερειάρχη. Έτυχε να λείπουν όλοι στην Αθήνα», αναφέρει ο αντιπρύτανης κ. Χατζηπαυλίδης δείχνοντας τη σφοδρή ενόχληση, τόσο του ιδίου, όσο και γενικότερα της πρυτανείας.

 

Γιατί μπερδεύουν τα πράγματα

 

Ειλικρινά αυτό που γίνεται είναι πολύ αρνητικό. Τι σχέση έχει αν έναν νόμο τον προώθησε μια κυβέρνηση και μετά άλλαξε. Ο επόμενος γιατί πρέπει να εκδικηθεί τα εμπλεκόμενα μέλη. Αν δεν τους αρέσει ο νόμος, ας φέρουν έναν άλλο καλύτερο. Μέχρι τώρα όμως, τόσα χρόνια δεν είδαμε το καλύτερο, ειδικά στην εκπαίδευση. Απεναντίας, ειδικά στην βασική εκπαίδευση τα πράγματα όλο και επιδεινώνονται και οι απόφοιτοί της βγαίνουν ολοένα και πιο αγράμματοι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το Γεωπονικό δε φταίει σε τίποτε και ο Βουλευτής Φωκίδας πρέπει να δει άμεσα την Υπουργό απαιτώντας να υπογράψει «ΧΘΕΣ» τις προσλήψεις ΔΕΠ, αλλά και να συζητηθούν σοβαρά το θέμα του δεύτερου τμήματος, της πανεπιστημιοποίησης του υφιστάμενου ΤΕΙ και της φοιτητικής εστίας.

 

Τρέχουν διαγωνισμό για τη μόνωση

 

Το Γεωπονικό πανεπιστήμιο πάντως, όπως με ενημέρωσε ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής τρέχει ήδη διαγωνιστική διαδικασία για τη μόνωση της στέγης με προϋπολογισμό 273.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Δήμαρχος τους πρότεινε, αν επιθυμούν για να τους διευκολύνει ο δήμος να τους αναλάβει την επίβλεψη του έργου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…