Home Δήμος Δωρίδας Το μήνυμα του Δημάρχου Δωρίδας
Δήμος Δωρίδας - 21 Μαρτίου, 2020

Το μήνυμα του Δημάρχου Δωρίδας

 Το μήνυμα του Δημάρχου Δωρίδας

 
Να προφυλαχθούν προτρέπει τους συμπολίτες μας ο Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, τονίζοντας ότι ακόμη και αν δεν μας το επέβαλαν είναι αυτονόητο ότι πρέπει να το κάνουμε από μόνοι μας και να μείνουμε ασφαλείς παραπάνω από όσο μας λένε ότι πρέπει να καθίσουμε. 
«Είναι αντιληπτό ότι εφόσον η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να μας προστατεύσει, κλίνοντας σχολεία, επιχειρήσεις, δραστηριότητες, έχουμε και εμείς ευθύνη να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Αν οι ειδικοί μας λένε να μείνουμε στα σπίτια μας 14 μέρες, εμείς οφείλουμε να μείνουμε 16 για να είμαστε σίγουροι ότι παραμένουμε υγιείς και ασφαλείς. Ότι προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους. 
Εξάλλου οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να εργαστούμε με ασφάλεια από τα σπίτια μας. 
Εμείς στο δήμο Δωρίδας κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε το προσωπικό μας. Λειτουργούμε ήδη με προσωπικό ασφαλείας. Οι υπάλληλοι στα γραφεία μας, μια χαρά καταφέρνουν να εξυπηρετούν και από το σπίτι τους. Ετούτη την ώρα αυτό που προέχει είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων μας. Οφείλω δε να επισημάνω ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει χειριστεί άψογα την κατάσταση και έχει λάβει εγκαίρως τα μέτρα». 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…