Home Παραπολιτικά Το μάθημα της GOOGLE
Παραπολιτικά - 9 Νοεμβρίου, 2018

Το μάθημα της GOOGLE

 Το μάθημα της GOOGLE

 

Το ακούσαμε και αυτό. Φαίνεται ότι στο εκπαιδευτικό προσωπικό το ΤΕΙ, υπάρχει και άτομο που διδάσκει μαθήματα τα οποία δε γνωρίζει. Τουλάχιστον αυτό καταγγέλθηκε από τους φοιτητές και ο πρύτανης κ. Λάμψας, όπως και ο αντιπρύτανης κ. Μερτζάνης φάνηκαν να είναι ενήμεροι της κατάστασης και είπαν μάλιστα ότι πρέπει να δουν πως θα περιορίσουν τα μαθήματα του συγκεκριμένου ατόμου. Τα παιδιά κατήγγειλαν πάντως ότι μπαίνει στην αίθουσα λέει τα δικά του και όταν ερωτηθεί κάτι, η απάντηση είναι «να το γκουγκλάρετε». Όταν δε παραπονέθηκαν ότι ο τρόπος που γίνεται το μάθημα δεν τους βοηθά και δε μαθαίνουν, η απάντηση ήταν να τους διώξει από την αίθουσα και να διακόψει την παράδοση. Να διευκρινιστεί πάντως ότι το συγκεκριμένο μάθημα είναι ειδικότητας.

Ο κ. Λάμψας πάντως τόνισε ότι πολιτική απόφαση της παρούσας κυβέρνησης ήταν να στελεχώσει τα ΤΕΙ με άτομα που είχαν προσφύγει δικαστικά γιατί δεν πληρούσαν τα τυπικά προσόντα και ότι οι προκηρύξεις του ΤΕΙ για προσλήψεις ζητούν όλα τα προσόντα που απαιτούνται ώστε η διδασκαλία να γίνεται με γνώση και επάρκεια.

Η κυβέρνηση όμως έκανε μια επιλογή, μη θέλοντας να αδικήσει αυτούς τους ανθρώπους και βλέποντας ότι τα περισσότερα τμήματα είναι υποστελεχωμένα. Εσείς, πρέπει να τους βάλετε να διδάσκουν μάθημα ειδικότητας και στους τεταρτοετείς; 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…