Home Δήμος Δελφών Τη Δευτέρα δικάζονται οι πολίτες της Ιτέας που μήνυσε η ΚΤΕΛ Α.Ε.
Δήμος Δελφών - 8 Μαρτίου, 2013

Τη Δευτέρα δικάζονται οι πολίτες της Ιτέας που μήνυσε η ΚΤΕΛ Α.Ε.

Τη Δευτέρα στην Άμφισσα δικάζονται δυο κάτοικοι της Ιτέας, κατηγορούμενοι για παρακώλυση κυκλοφορίας, για τη συμβολική κατάληψη που είχε γίνει στην είσοδο της Ιτέας, αντιδρώντας στο σχέδιο Καλλικράτης.
Να σημειώσουμε ότι σε εκείνη τη διαμαρτυρία συμμετείχαν εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης και παραβρέθηκε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο.  Παρόλα αυτά μόνο δυο κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη και αυτό επειδή η ΚΤΕΛ Α.Ε. η οποία δεν είναι συνεπής σε κανένα σχεδόν δρομολόγιο της, έκρινε ότι παρακωλύθηκε η κυκλοφορία, από την προσπάθεια των κατοίκων να διαμαρτυρηθούν για τη συνένωση του δήμου τους.
Δυο χρόνια μετά την εφαρμογή του καλλικράτη είναι φανερό ότι η Ιτέα είναι μεγάλη χαμένη, καθώς έχασε τις Δημοτικές Υπηρεσίες και χάνει σταδιακά αλλά σταθερά μια σειρά από κρατικές υπηρεσίες, όπως τελευταία έχει τεθεί θέμα για την Αστυνομία.
Η κίνηση της ΚΤΕΛ ΑΕ να μηνύσει τους κατοίκους είναι κατάπτυστη, όπως και η επιμονή της να συζητηθεί αυτό το θέμα. Αν και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν να φοβούνται τίποτε γιατί έπραξαν αυτό που η συνείδησή τους, τους επέτασσε εκείνη τη χρονική στιγμή, εντούτοις η διοίκηση της ΚΤΕΛ έπρεπε να έχει ήδη αποσύρει τη μήνυση.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…