Home Δήμος Δωρίδας Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Δωρίδας
Δήμος Δωρίδας - 11 Δεκεμβρίου, 2018

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Δωρίδας

 Με εγκρίσεις για παραλαβές μελετών αλλά και την υποβολή προτάσεων στα προγράμματα LEADER  και Φιλοδήμος θα ασχοληθεί το δημοτικό συμβνούλιο Δωρίδας που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μμ στο Λιδωρίκι

Τα θέματα
1.Έγκριση και παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΝ Δ. ΔΩΡΙΔΟΣ». (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
2.Έγκριση και παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ. ΔΩΡΙΔΟΣ». (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
3.Έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 μέτρο 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD)- LEADER» ΠΑΑ 2014-2020 Υπομέτρο 19.2 «Στήριξη Υλοποίησης Δράσεων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)», Δράση 19.2.4 «Βασικές υπηρεσίες και ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές» με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΝ Δ. ΔΩΡΙΔΟΣ». (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
4.Υποβολή αίτησης ένταξης στον Άξονα Προτεραιότητας: «Δράσεις για τη  βελτίωση  της  αγροτικής οδοποιίας», με τίτλο: «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» στην Πρόσκληση ΙV του Υπουργείου Εσωτερικών με αριθμ. πρωτ. 40411/2-8-2018 για τη χρηματοδότηση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ. ΔΩΡΙΔΟΣ». (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
5.Υποβολή αίτησης ένταξης στον Άξονα Προτεραιότητας: «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο: «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση» του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στην Πρόσκληση Ι του Υπουργείου Εσωτερικών με αριθμ. πρωτ. 18334/10-5-2018 για τη χρηματοδότηση του υποέργου: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ/ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ». (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
6.Έγκριση Απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας – Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημόπουλος Ανδρέας)
7.Υποβολή για έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής, ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ευσταθίου Ανδρέας)
8.Εξουσιοδότηση Δημάρχου Δωρίδος για την υπογραφή Υπομνήματος – Αιτήματος  και όποιας άλλης ενέργειας απαιτηθεί, για την αναβάθμιση και στελέχωση της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου – Ναυπακτίας από ΑΒ΄ τάξης σε Α΄ τάξης. (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…