Home Παραπολιτικά Τα κατάφερε ο Νεκτάριος
Παραπολιτικά - 16 Απριλίου, 2020

Τα κατάφερε ο Νεκτάριος

 Το είπε και το έκανε. Συγκέντρωσε και παρέδωσε 40 τάμπλετ στα σχολεία της Δεσφίνας. Ο λόγος για τον π.αντιδήμαρχο κ. Νεκτάριο Μίχο, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ, πανευτυχής μετά την παράδοση:

“Παρέδωσα σήμερα 40 σύγχρονα tablets στα Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Δεσφίνας, όπως είχα δεσμευτεί.
Ευχαριστώ τους χορηγούς που με τόση προθυμία και αμεσότητα ανταποκρίθηκαν στο σημαντικό αυτό αίτημα για τη νεολαία μας: Την εταιρία «Αλουμίνιον της Ελλάδος» και ιδιαιτέρως τον κ. Γιάννη Καραβά, την εταιρεία «Enercon» και ιδίως τον κ. Τάσο Κλάδη – Κόκκινο, καθώς και τον τρίτο χορηγό μας, που με παρακάλεσε να παραμείνει ανώνυμος.
Ευχαριστώ επίσης την εταιρεία «Speedex» και ιδιαιτέρως τον συμπατριώτη μας κ. Γρηγόρη Τσίρο για την ταχύτατη και αφιλοκερδή μεταφορά των συσκευών.
Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει ένας τόπος είναι στην Παιδεία της νέας γενιάς του. Στους σπουδαίους φίλους μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις συγκινητικές χειρονομίες τους, εν μέσω της μεγάλης κρίσης που βιώνει ολόκληρη η ανθρωπότητα και η χώρα μας.
Εύχομαι στα παιδιά της Δεσφίνας να τους φανεί χρήσιμη αυτή η προσφορά και να έχουν το μέλλον που όλοι προσδοκούμε από αυτά!
 
 
Καλή ανάσταση σε όλους …
Δεσφίνα, 15 Απριλίου 2020
Νεκτάριος Μίχος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών 
(Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας)
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…