Home Εικόνες Αρχικής Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας: Αντιδρά στην αξιολόγηση και καλεί έκτακτη γενική συνέλευση
Εικόνες Αρχικής - Τοπικά - 2 Φεβρουαρίου, 2023

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας: Αντιδρά στην αξιολόγηση και καλεί έκτακτη γενική συνέλευση

Κάλεσμα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας στις 18.00. απευθύνει ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας “Αλ Δελμούζος” αντιδρώντας στην ατομική αξιολόγηση που ξεκά το υπουργείο Παιδείας.

Η ανακοίνωση

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ- ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες νεοδι/οριστοι, μόνιμοι, και αναπλητρωτές,
Δίνουμε μαζικό παρών στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Παρασκευή 3/2/ και ώρα 18.00 στο 1ο Δ.Σ. Σχολείο Ιτέας. Σε περίπτωση μη απαρτίας ορίζεται 1η επαναληπτική τη Δευτέρα 6/2 και 2η Επαναληπτική την
Τετάρτη 8/2 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας στις 18.00.
Το Υπουργείο Παιδείας επισπεύδει τη διαδικασία έναρξης της ατομικής «αξιολόγησης» των εκπαιδευτικών και μάλιστα πρώτα των νεοδιόριστων, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί. Στις 27-1-2023 δημοσιεύτηκε και σχετική Υπουργική Απόφαση Αριθμ.9950/ΓΔ5 με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια της «ατομικής αξιολόγησης» και οι διαδικασίες μέσα από τις οποίες θα υλοποιηθούν τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ.
Συλλογικά, απαντάμε στον εκβιασμό και στην επιχείρηση τρομοκράτησης! Αντιστεκόμαστε στο κατηγοριοποιημένο σχολείο της ημιμάθειας. Γινόμαστε ασπίδα υπεράσπισης των μορφωτικών δικαιωμάτων. Δάσκαλος σκυφτός σημαίνει αμόρφωτος λαός! Όλοι μαζί σπάμε τον φόβο, οργανώνουμε την πάλη μας και θα νικήσουμε! Παρά τα όσα λέει το Υπουργείο και αναπαράγονται στα ΜΜΕ, καμία αξιολόγηση δε θα περάσει. Και πάλι, δε θα το επιτρέψουμε!
Κανένας εφησυχασμός, αλλά και κανένας φόβος δεν πρέπει να επικρατήσει!
Ετοιμαζόμαστε για άλλη μια μάχη, της οποίας η νικηφόρα έκβαση εξαρτάται από τη δική μας οργανωμένη αντίσταση και τη συσπείρωση στους Συλλόγους μας, στα Σωματεία μας!
Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει ενημέρωση και οργάνωση του αγώνα ενάντια στη ατομική αξιολόγηση και την κατοχύρωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων με αιχμή τα μισθολογικά- οικονομικά ζητήματα.
Είναι απαραίτητη η παρουσία μας ώστε η πρόεδρος του Συλλόγου να παραστεί στην Ολομέλεια Προέδρων στις 13/2 με τις αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης.

ΤΟ Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…