Home Δήμος Δελφών Σε ισχύ από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άμφισσα
Δήμος Δελφών - Εικόνες Αρχικής - 2 Φεβρουαρίου, 2023

Σε ισχύ από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άμφισσα

Την παροιμία “Κάλλιο αργά παρά ποτέ” θυμίζει η   ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Δελφών με την οποία γνωστοποιεί ότι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άμφισσα τίθενται σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.
Να υπενθυμίσουμε ότι προηγήθηκε μια μακρόσυρτη διαδικασία μελετών, διαβουλευσεων και παρεμβάσεων που εντέλλει αποτυπώθηκαν με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 12.10.21 (ΦΕΚ 5272 Β’).

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή βασικός
στόχος των παρεμβάσεων είναι η δημιουργία ενός δικτύου οδών ήπιας κυκλοφορίας και δικτύου πεζοδρομίων, που θα επιτρέπουν την ασφαλή μετακίνηση των πεζών, αλλά και την αρμονική συνύπαρξή τους με τα οχήματα.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο πάντα των κυκλοφοριακών αλλαγών, πραγματοποιήθηκαν εργασίες διαμόρφωσης των πεζοδρομίων και αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου όπου υπήρχαν προβλήματα, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν και οι απαραίτητες πινακίδες σήμανσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Δελφών, προς ενημέρωση των δημοτών, ξεκίνησε χθες Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 τη διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου το οποίο περιλαμβάνει το σύνολο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.
“…Η αφετηρία αλλαγών συνεπάγεται και την αλλαγή των συνηθειών μας. Έχοντας όμως ως στόχο τη δημιουργία μίας καλύτερης πόλης, οφείλουμε όλοι μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, με υπομονή και κατανόηση των νέων δεδομένων. Η Άμφισσα αλλάζει, γίνεται περισσότερο φιλική, που σέβεται τις ανάγκες όλων!”, αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…