Home Δήμος Δωρίδας Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας στη Φωκίδα Εκκαθάριση για τον αναδασμό στις βαλίτσες
Δήμος Δωρίδας - 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας στη Φωκίδα Εκκαθάριση για τον αναδασμό στις βαλίτσες

 Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας στη Φωκίδα

Εκκαθάριση για τον αναδασμό στις βαλίτσες

 

Το πλήρωμα του χρόνου ώστε να ικανοποιηθεί το μεγάλο αίτημα της παραλιακής Δωρίδας μάλλον έφτασε, καθώς  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας φέρεται ότι θα ανακοινώσει την παραλαβή και εκκαθάριση των εργασιών που έγιναν για το έργο του αναδασμού.

Ειδικότερα ο κ. Σκρέκας μετά από μεγάλη πίεση του Βουλευτή και αλλεπάλληλες επιστολές και παρεμβάσεις, θα επισκεφθεί τη Φωκίδα και συγκεκριμένα τα αρδευτικά έργα «Αναδασμός Μόρνου», «Φράγμα Τολοφώνος» και αρδευτικό του «Ελαιώνα της Άμφισσας». Παρόντας θα είναι και ο περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για το έργο του αναδασμού έχει ήδη εξευρεθεί η επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 2 εκ ευρώ. Επίσης, ο υφυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει ότι άμεσα θα ικανοποιηθεί το αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του ΤΟΕΒ. Το υπουργείο θα παραλάβει τις εργασίες που εκτελέστηκαν, ώστε να εκκαθαριστεί το έργο. 

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…