Home Παραπολιτικά Σε φάση ολοκλήρωσης η προκήρυξη
Παραπολιτικά - 6 Μαΐου, 2020

Σε φάση ολοκλήρωσης η προκήρυξη

 Σε φάση ολοκλήρωσης η προκήρυξη

 

Τα καλά νέα είναι ότι πολύ σύντομα ολοκληρώνεται η διαδικασία κρίσης για τον μόνιμο παθολόγο του νοσοκομείου Άμφισσας. Όπως πληροφορηθήκαμε εκδηλώθηκε ενδιαφέρον, οπότε πολύ σύντομα θα αποκτήσουμε έναν παθολόγο, από τους τρεις που προβλέπει αυτός ο κουτσουρεμένος οργανισμός.

 

Ούτε καν έχει ξεκινήσει η διαδικασία

 

Τα κακά νέα είναι ότι για τις άλλες δυο θέσεις παθολόγων, εκ των οποίων η μια του Διευθυντή – Συντονιστή, δεν έχει καν εγκριθεί η προκήρυξη, ώστε να βγει στον αέρα. Δυστυχώς ο χρόνος κυλάει σε βάρος μας. Και το χειρότερο είναι ότι τώρα που ξεκινήσαμε να επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν αυξημένες ανάγκες, πολύ πιο σύντομα από ότι υπολογίζαμε.

 

Θα αλλάξει ο οργανισμός

 

Η νέα Διοίκηση του νοσοκομείου το έχει βάλει στόχο και έχει ήδη ξεκινήσει τα προκαταρκτικά για να προχωρήσει την αλλαγή οργανισμού. Η πρόβλεψη των τριών Παθολόγων, θα γίνει τουλάχιστον πέντε, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Παθολογική.

Καλό είναι, αφού έχουν αποφασίσει να το αλλάξουν, να φροντίσουν ώστε να λειτουργήσει και η Παιδιατρική ως Κλινική, ώστε να μην αναγκάζονται οι οικογένειες με μικρά παιδιά να «ξενιτεύονται». Αφού θα το κάνουν, ας το κάνουν σωστά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…