Home Εικόνες Αρχικής Πως θα φτιάξετε μια χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα
Εικόνες Αρχικής - 10 Απριλίου, 2024

Πως θα φτιάξετε μια χειμερινή capsule γκαρνταρόμπα

Όλες οι γυναίκες μπορεί να έχουμε αμέτρητα ρούχα στη ντουλάπα μας αλλά να αδυνατούμε να τα συνδυάσουμε με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να μην τα φοράμε ποτέ. Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν πρέπει να φτιάξουμε μια capsule γκαρνταρόμπα η οποία θα περιέχει μερικά βασικά κομμάτια που θα μας βοηθούν να έχουμε πάντα έτοιμα μερικά safe συνολάκια ή που θα μας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τα πιο statement ρούχα μας μαζί τους. Παρακάτω, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ποια είναι αυτά τα must have κομμάτια που πρέπει να έχει γυναίκα ώστε να αποκτήσει μια capsule wardrobe.

Ένα κουστούμι
Ένα κουστούμι θα σας λύνει τα χέρια και αυτό γιατί ένα παντελόνι και ένα blazer μπορούν να συνδυαστούν με τη κάθε σας μπλούζα. Οποιοδήποτε και αν είναι το t-shirt ή το top που θέλετε να φορέσετε, να είστε σίγουρη ότι θα ταιριάξει απόλυτα με το κουστούμι σας. Έχοντας ένα κουστούμι στη συλλογή σας ποτέ δεν ανησυχείτε για το styling μιας μπλούζας σας καθώς με αυτό δημιουργείτε look για κάθε περίσταση.

Λευκές και μαύρες ζιβάγκο μπλούζες
Από γυναικείες μπλούζες https://enzzo.gr/collections/blouses αυτό που σίγουρα χρειάζεται να προσθέσετε στη ντουλάπα σας είναι μονόχρωμες λευκές και μαύρες ζιβάγκο μπλούζες. Τα μπλουζάκια αυτά είναι ιδανικά για τις χειμερινές εξόδους μιας και είναι αρκετά ζεστά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα για layering. Είναι πραγματικά η καλύτερη βάση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε οποιοδήποτε outfit σας, είτε πρόκειται για ένα απλό καθημερινό σύνολο, είτε για ένα βραδινό elegant look.

Καθημερινά φορέματα
Εάν θέλετε να κάνετε πιο feminine και girlie εμφανίσεις τότε μερικά καθημερινά φορέματα είναι εξίσου σημαντικό να υπάρχουν στη capsule γκαρνταρόμπα σας. Μερικά μονόχρωμα midi φορέματα είναι η τέλεια επιλογή που μπορείτε να κάνετε διαλέγοντας τα κομμάτια που θα αγοράσετε. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψετε να προσθέσετε στο καλάθι σας και μια – δύο επιλογές σε φορέματα για γάμο https://enzzo.gr/collections/occasional-dresses-wedding με κάποιο ιδιαίτερο design ώστε να κάνετε και μερικές πιο glammy εμφανίσεις.

Sneakers
Εάν πρέπει να αποκτήσετε ένα ζευγάρι παπούτσια, τότε αυτό αναμφισβήτητα θα είναι ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Κανένα άλλο ζευγάρι δεν είναι τόσο πρακτικό και χρήσιμο από αυτά τα παπούτσια και αυτό γιατί ταιριάζει πραγματικά με οποιοδήποτε ρούχο. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα simple outfit στη δουλειά, με ένα εντυπωσιακό κουστούμι για μια πιο καλή έξοδο ή και με πιο sport ρούχα ώστε να έχετε ένα κομψό street style.

Μαύρη γόβα
Όσον αφορά τα παπούτσια που μπορείτε να βάλετε στις βραδινές και elegant εξόδους σας, τότε η ιδανική επιλογή είναι ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Ένα από τα πιο διαχρονικά και κλασικά που παπούτσια που πρέπει και εσείς να έχετε στη συλλογή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…