Home Εικόνες Αρχικής Δωράκια για φίλους που μόλις μετακόμισαν!
Εικόνες Αρχικής - 12 Απριλίου, 2024

Δωράκια για φίλους που μόλις μετακόμισαν!

Μόλις μετακόμισαν οι φίλοι σας στο νέο τους σπίτι και θα κάνετε την πρώτη σας επίσκεψη; Σίγουρα, για μια τέτοια περίσταση θα χρειαστείτε ένα μικρό συμβολικό δωράκι. Αν λοιπόν αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό το πρωτότυπο και ιδιαίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετεστους φίλους σαςβρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικά μικρά δώρα για σπίτι που σίγουρα οι φίλοι σας θα λατρέψουν!

• Αρωματικά κεράκια

Μερικά αρωματικά ή διακοσμητικά κεριά είναι ένα από τα πιο έξυπνα και μάλιστα αρκετά οικονομικά δωράκια που μπορείτε να επιλέξετε. Μπορούν να διακοσμήσουν πολλούς χώρους του σπιτιού, όπως το σαλόνι, την τραπεζαρία και το υπνοδωμάτιο και να δημιουργήσουν μια όμορφη αισθητική στο χώρο. Μερικά κεράκια θα δημιουργήσουν την απόλυτη cozy και ζέστη ατμόσφαιρα στον χώρο ενώ θα δώσουν στο δωμάτιο μια εκλεπτυσμένη και classy αισθητική.

• Κούπες

Μερικές προσωποποιημένες κούπες του καφέ, για παράδειγμα με ένα 3D σχέδιο, μια custom φωτογραφία που επιλέξατε εσείς ή ένα όμορφο design είναι επίσης ένα πολύ funny και γλυκό δωράκι για το σπίτι των φίλων σας.
Ακόμη, μαζί με τις κούπες μια προσθήκη που μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε μερικά cool σουβέρ τα οποία μπορούν εκτός από τη κανονική τους χρήση να τοποθετηθούν και σαν διακοσμητικά στο τραπεζάκι του καφέ.

• Κάδρο- πίνακας ζωγραφικής

Ένα κάδρο ή ένας μικρός πίνακας ζωγραφικής είναι επίσης ένα από τα πιο elegant και όμορφα δώρα. Μπορούν να κρεμαστούν πίσω από το κρεβάτι, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν έναν τοίχο στο σαλόνι ή και στη τραπεζαρία και να εμπλουτίσουν τον χώρο. Ανάλογα με την αισθητική των φίλων σας που σίγουρα γνωρίζετε, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε κάδρα αυτό που θα τους κάνετε δώρο και που θα ταιριάξει απόλυτα μέσα στο σπίτι.

• Φρουτιέρα

Εάν θέλετε να κάνετε στουςφίλους σας ένα δώρο για τη κουζίνα, τότε το τέλειο δωράκι που μπορείτε να επιλέξτε είναι μια φρουτιέρα. Σε καταστήματα με διακοσμητικά και είδη κουζίνας θα βρείτε ιδιαίτερες φρουτιέρες οι οποίες θα αναβαθμίσουν την εικόνα του χώρου και θα κάνουν τη κουζίνα πολύ ξεχωριστή και λειτουργική.

• Αξεσουάρ κρασιού

Ένα σετ που περιέχει αξεσουάρ κρασιού είναι ένα από τα πιο έξυπνα δωράκια που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να βρείτε ένα σετ που περιέχει ένα ανοιχτήρι και τα υπόλοιπα σκεύη που βοηθούν για να ανοίξετε ένα κρασί και έτσι να έχετε πάντα την ευκαιρία να απολαμβάνουν μέσα στο σπίτι με την παρέα το αγαπημένο τους κρασί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…