Home Δήμος Δωρίδας Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλλιθέας κ. Γιάννης Μπάκας: Προτεραιότητα τα έργα υποδομή και η βελτίωση της καθημερινότητας
Δήμος Δωρίδας - 12 Οκτωβρίου, 2014

Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλλιθέας κ. Γιάννης Μπάκας: Προτεραιότητα τα έργα υποδομή και η βελτίωση της καθημερινότητας

 Έμφαση σε έργα υποδομής και καθημερινότητας πρόκειται να δώσει και στη νέα του θητεία ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλιθέας κ. Γιάννης Μπάκας. 

Να σημειώσουμε πως τα έργα που είχαν προγραμματιστεί τα προηγούμενα χρόνια βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ με τις ανεμογεννήτριες που θα τοποθετηθούν στην  Καλλιθέα ο κ. Πρόεδρος προσβλέπει πως με τα ανταποδοτικά θα μπορέσει να προχωρήσει σημαντικά θέματα για όλους τους οικισμούς της Τοπικής Κοινότητας.
 
Σε εξέλιξη τα παλιά έργα
 
 
Σύμφωνα με τον κ. Μπάκα τα περισσότερα από τα παλιά έργα βρίσκονται σε καλό δρόμο αφού είναι σε εξέλιξη. Τα σημαντικότερα έργα που πρόκειται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα είναι η ανάπλαση της πλατείας Καλλιθέας, τσιμεντοστρώσεις στους Οικισμούς Αγίου Νικολάου και Αγίου Σπυρίδωνα καθώς και η συντήρηση του φωτισμού σε όλα τα χωριά. 
Αναφορικά με τα ζητήματα της καθημερινότητας, και κυρίως στα θέματα καθαριότητας ο κ. Μπάκας ξεκαθάρισε πως την προηγούμενη θητεία δεν αντιμετωπίστηκαν προβλήματα και πως θα ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο διαχείρισης. 
 
Οι προτεραιότητες
 
 
Στις πρώτες  προτεραιότητες που θέτει ο κ. Γιάννης Μπάκας, είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη δημιουργία Αιολικού Πάρκου στην Καλλιθέα. Με τα χρήματα από τα ανταποδοτικά τα οποία σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θα αγγίζουν τις 80.000 ευρώ ο κ. Πρόεδρος θέλει να δρομολογήσει κάποια έργα μείζονος σημασίας για την Κοινότητα. Πρώτο και βασικότερο έργο είναι η συντήρηση των παραλιακών δρόμων Αγίου Σπυρίδωνα και Αγίου Νικολάου ενώ σε δεύτερη φάση θα προωθήσει τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων της Κοινότητας. 
Επιπλέον από την ΣΑΤΑ της Κοινότητας τα επόμενα χρόνια θα προτείνει την αντικατάσταση των κεντρικών αγωγών ύδρευσης, εφόσον υπάρχουν χρόνια προβλήματα στην Αγία Ειρήνη και την Καλλιθέα, την συντήρηση των δρόμων σε όλους τους οικισμούς αλλά και τον καθαρισμό των ποταμιών.
Αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη ο κ. Μπάκας εκτός από το ενιαίο μοντέλο που θα ακολουθήσει ο δήμος θεωρεί σημαντικό τον τακτικό καθαρισμό των παραλιών, αλλά και τον συχνό ευπρεπισμό των παραλιακών χωριών. 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…