Home Παραπολιτικά Πολλές οι έμμισθες θέσεις
Παραπολιτικά - 7 Ιανουαρίου, 2020

Πολλές οι έμμισθες θέσεις

 Πολλές οι έμμισθες θέσεις

Πολλές οι έμμισθες θέσεις στη Δωρίδα. Τόσες που στο τέλος αναρωτιέται κανείς, αν όσοι ανακατεύονται το κάνουν για τη δόξα και την υστεροφημία τους ή τις αντιμισθίες. 
 
Τα ξανακάνανε σαλάτα
 
Και ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το πήγαιναν καλά οι παρατάξεις Φλώρου και Ασημάκη και δεν ψήφιζαν τις πάμπολες αντιμισθίες οι οποίες βαφτίζονται «αποζημιώσεις» ή όπως αλλιώς, ξαφνικά μπαίνει το θέμα της αποζημίωσης των συμβούλων και τα κάνουν σαλάτα. Ε, πώς να το κάνουμε, δε μπορείς να μη δέχεσαι να πάρει ο άλλος αποζημίωση που διοικεί ένα φορέα, αλλά να δέχεσαι την ίδια στιγμή, την αυτονόητη υποχρέωσή σου να πάς στα Δημοτικά Συμβούλια, ως κάτι για το οποίο πρέπει να σου καταβάλλονται κόμιστρα. Ήμαρτον! 
 
Τους τη βγήκε άγρια
 
Την  πάτησαν όμως από τον «ανεξάρτητο». Για άλλη μια φορά ο κ. Ταράτσας τους τάραξε, λέγοντας στη συζήτηση για τις χιλιομετρικές αποζημιώσεις των Δημοτικών Συμβούλων ότι εφόσον εκτέθηκαν και ζήτησαν ψήφο, είναι αυτονόητη υποχρέωσή τους η συμμετοχή τους στα Δημοτικά Συμβούλια.Εμ , δεν είναι;; Δηλαδή αν δεν τα πάρουν δεν θα πάνε;;
 
ΥΓ: και να φανταστείτε, τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων που κάνουν ατελείωτα και δύσκολα χιλιόμετρα το χειμώνα, τους δημοσιογράφους και το κοινό, όχι μόνο δεν τους αποζημιώνει κανείς, αλλά δεν τους προσφέρουν ούτε ένα χυμό. Αν τυχόν κομπιάσουν, εκεί θα αφήσουν τα κόκκαλά τους!
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…