Home Παραπολιτικά Πιστός στο πλευρό του δημάρχου
Παραπολιτικά - 18 Ιανουαρίου, 2021

Πιστός στο πλευρό του δημάρχου

 Πιστός στο πλευρό του δημάρχου

 

Στο πλευρό του Γιώργου Καπεντζώνη πάντα, στα εύκολα, από το 2010 και μετά, όταν κέρδισαν και έστησαν τον καλλικρατικό δήμο Δωρίδας, αλλά και στα δύσκολα από το 2006, όταν κάθησαν μαζί, για μόλις μία ψήφο, στα έδρανα της αντιπολίτευσης, απέναντι από τον Ανδρέα Άνθιμο. «Στο πρόσωπο του Γιώργου Καπεντζώνη διέγνωσα νωρίς αυτά τα ηγετικά χαρακτηριστικά και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας. Και αισθάνομαι δικαιωμένος απέναντι στους πολίτες της Δωρίδας που το έπραξα», λέει ο ίδιος.

Παράλληλα παραμένει στη ΝΔ, ενώ κατέχει ήδη θέση αντιπροέδρου ΝΟΔΕ και συνεχίζει να ενεργοποιείται κομματικά. Ο Δημήτρης Καραχάλιος είναι από τους ανθρώπους που έχουν κάνει πράξη την πιασάρικη ατάκα «ακηδεμόνευτη αντιπολίτευση».

Παρότι μάλιστα του ζήτησαν να ηγηθεί το 2019 και να τον στηρίξουν να εκλεγεί δήμαρχος, αρνήθηκε να πάει απέναντι από τον κ. Καπεντζώνη. Ούτε όμως τώρα «βιάζεται να πάρει σειρά», αφού εκφράζει την άποψη ότι ο κ. Καπεντζώνης πρέπει να παραμείνει στο δήμο. «Κατά την άποψη μου ο Γιώργος Καπεντζώνης πρέπει να παραμείνει στο δήμο Δωρίδος, που ο ίδιος αγωνίστηκε να κρατήσει όρθιο και να νοικοκυρέψει σε δύσκολα μνημονιακά χρόνια», υποστηρίζει.

 

Η ΝΟΔΕ, η αφωνία και οι γαργάρες

 

Η στάση της ΝΟΔΕ Φωκίδας έχει προκαλέσει οργή στα στελέχη της ΝΔ. ο κ. Δημήτρης Καραχάλιος είναι αντιπρόεδρος του οργάνου. Ιδού λοιπόν τι λέει και πως εκλαμβάνει ο ίδιος αυτή την τακτική του κ. Τζήμα.

«Δεν θα αρνηθώ ότι η «αφωνία» της ΝΟΔΕ Φωκίδας είναι μία λάθος τακτική την οποία πλέον δεν δικαιολογεί κανείς μας. Τουναντίον, δυστυχώς δικαιώνει κάποιους που από την πρώτη μέρα εκλογής της νέας κυβέρνησης αναφερόντουσαν σε εσωκομματικά παιχνίδια. Προφανώς μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι, αλλά όχι το ίδιο», όπως τονίζει.

Προφανώς δεν έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης, αλλά θα έπρεπε ήδη να έχουν καταγγείλει την στάση του οργάνου και να έχουν αναδείξει τις ευθύνες!

 

Θα το κάνει το εμβόλιο

 

Δε φοβάται μη γίνει ερπετό ή πίθηκος ή άλλο μέλος του ζωικού βασιλείου ο κ. Καραχάλιος και δηλώνει ότι θα πάει να κάνει το εμβόλιο.  «Ασφαλώς και θα το κάνω. Το εμβόλιο είναι ο σύμμαχός μας κατά του κορωνοϊού. Ας εμπιστευτούμε τους επιστήμονες για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και την κοινωνία ως υπεύθυνοι πολίτες αυτής της χώρας», λέει. Άντε να δούμε πόσοι θα πάνε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…