Home Δήμος Δωρίδας Ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας Δωρίδας διαψεύδει τις καταγγελίες Κορτέση
Δήμος Δωρίδας - 11 Σεπτεμβρίου, 2018

Ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας Δωρίδας διαψεύδει τις καταγγελίες Κορτέση

 Διαψεύδει ως ανυπόστατα τα “περί ανάρμοστης συμπεριφοράς”  ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας δήμου Δωρίδας κ Ξ. Χασούρας τα όσα  του καταλόγισε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κάμπου κ Κορτέσης τονίζοντας ότι “..στην μέχρι σήμερα πολυετή υπαλληλική μου διαδρομή δεν επέτρεψα σε κανέναν -αιρετό ή απλό πολίτη- να με ωθήσει σε ενέργειες που ξεπερνούν τα όρια των αρμοδιοτήτων μου..”

 
Αναλυτικά η επιστολή απάντησης του κ Χασούρα
 
 
Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο  «ψήφισμα» που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου, κο  Ιωάννη Κορτέση, και το οποίο αναφέρεται στο πρόσωπό μου απαξιωτικά και δυσφημιστικά.
Φυσικά, δεν προτίθεμαι να  σχολιάσω  με την παρούσα επιστολή μου τα ανυπόστατα πραγματικά γεγονότα περί ανάρμοστης συμπεριφοράς, τα οποία περιγράφονται στο εν λόγω «ψήφισμα»,  καθώς αυτό θα πραγματοποιηθεί  εκ μέρους μου στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, εφόσον συνεχιστεί η σε βάρος μου συκοφαντική δυσφήμιση.
Θα αρκεστώ λοιπόν να τονίσω,  ότι στην μέχρι σήμερα πολυετή υπαλληλική μου διαδρομή δεν επέτρεψα σε κανέναν -αιρετό ή απλό πολίτη- να με ωθήσει σε ενέργειες που ξεπερνούν τα όρια των αρμοδιοτήτων μου. Ο ρόλος των υπηρεσιακών παραγόντων σε έναν Δήμο είναι η υλοποίηση των νομίμων αποφάσεων των Οργάνων που ασκούν την διοίκηση του. 
Τα παραπάνω προφανώς διαφεύγουν, –ελπίζω μη εσκεμμένα- από τον υπογράφοντα το παραπάνω «ψήφισμα», παρόλο που η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι πολυετής.
Σε κάθε περίπτωση, η πρόκληση δημοσιότητας και η δημιουργία εντυπώσεων με τον παραπάνω τρόπο ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον κατακριτέα…
Επειδή στο έντυπό σας φιλοξενήθηκε το εν λόγω δημοσίευμα (χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή μου), παρακαλώ να δημοσιεύσετε και την παρούσα επιστολή,  στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης των αναγνωστών σας.
 
Ευπάλιο, 10 – 9 – 2018
Ξενοφών Δημ. Χασούρας
Προϊστάμενος
Αυτοτελούς Τμήματος
Οικονομικών Υπηρεσιών
Δήμου Δωρίδος
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…