Home Δήμος Δωρίδας Οι προσλήψεις που θα αιτηθεί ο Δήμος Δωρίδας
Δήμος Δωρίδας - 16 Μαρτίου, 2015

Οι προσλήψεις που θα αιτηθεί ο Δήμος Δωρίδας

 Συνολικά 11 προσλήψεις αναμένεται να ζητήσει ο Δήμος Δωρίδας από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη αναγκών σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Να σημειώσουμε πως πριν μερικές ημέρες με σχετικό έγγραφο το  ΥΠΕΣΔΑ ζήτησε από τους Δήμους προγραμματισμό προσλήψεων για το 2015. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως οι εγκρίσεις  για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με σύμβαση έργου  για το έτος 2015 θα είναι μειωμένες κατά 10% σε σχέση με το 2014, ενώ από τον περιορισμό εξαιρείται το προσωπικό ανταποδοτικού χαρακτήρα. 
Αναφορικά με το Δήμο Δωρίδας επισημαίνεται πως στις 31 Οκτωβρίου 2014, απολύθηκε το προσωπικό ΙΔΟΧ που είχε προσληφθεί για οκτώ μήνες στις υπηρεσίες καθαριότητας, ύδρευσης, ηλεκτροφωτισμού. 
Αυτή τη στιγμή στο Δήμο υπάρχουν πέντε εργάτες καθαριότητας, οι οποίοι όπως είναι φυσικό δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και ένας υδραυλικός.
Ενόψει λοιπόν της θερινής περιόδου και της τουριστική κίνησης η οποία στο Δήμο Δωρίδας είναι ιδιαίτερα αυξημένη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αναλυτικότερα οι θέσεις που θα αιτηθεί ο Δήμος Δωρίδας έχουν ως εξής:
– Οκτώ (8) εργάτες καθαριότητας
– Ένας (1) υδραυλικός
– Ένας (1) χειριστής φορτωτή – εκσκαφέα
– Ένας (1) εργάτης γενικών καθηκόντων στην υπηρεσία ύδρευσης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…