Home Παραπολιτικά Ξεχώρισε από τη στάση της
Παραπολιτικά - 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Ξεχώρισε από τη στάση της

 Ξεχώρισε από τη στάση της 

 
Δύσκολα αποδίδω εύσημα σε αιρετό πρόσωπο, καθώς πολλά ζητήματα κατά την άποψή μας είναι αυτονόητη υποχρέωσή τους. Δεν μπορώ όμως να σταθώ στη στάση της Δημοτικής Συμβούλου κ. Κρυσταλίας Κώνστα. Κατά τη συζήτηση των Δελφών αντιμετώπισε το δήμαρχο τόσο ευγενικά, αν και αντίπαλοι πολιτικά, που απέσπασε πολλές διθυραμβικές κριτικές. Ο τόπος χρειάζεται ενότητα για να πάει μπροστά. Οι διαφορές πρέπει να στέκονται σε επίπεδο προγραμματικού λόγου και πολιτικής θέσης. Τότε μόνο είναι υγιής η αντιπαράθεση. 
Ο δήμαρχος πάντως προς τιμήν του, της ζήτησε να συνδράμει την προσπάθειά του να φιλοξενηθεί ένα από τα συνέδρια της ΚΕΔΕ στους Δελφούς. 
 
Οι «πέριξ» του Π.Ταγκαλή… 
 
Η αλήθεια είναι πως ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής έχει αρχίσει κάποιους που τον περιτριγύριζαν να τους καταλαβαίνει. Το έδειξε και με τη στάση του στην κατάβαση του αρχαίου μονοπατιού. 
Στους Δελφούς κάποιοι επιχειρούν να τον πείσουν ότι υπάρχει ένα παρεάκι που του θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και προκαλεί διαρκώς θέματα. Το αστείο είναι πως το «παρεάκι» στο οποίο αναφέρονται είναι άνθρωποι που στήριξαν προεκλογικά τον κ. Ταγκαλή και τον έβγαλαν δήμαρχο. Επίσης, το «παρεάκι» που εννοούν έχει άριστες σχέσεις τώρα τελευταία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δελμούζο. Μήπως αυτοί οι κολλητοί του κ. Ταγκαλή μπορούν να το εξηγήσουν, μιας που κόπτονται για την επανεκλογή του; Πάντως, αν τόσο τους ενδιαφέρει το πολιτικό του μέλλον, η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να του προφέρουν είναι να μην τον πλησιάζουν.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…