Home Δήμος Δωρίδας Ξεκινά το αρδευτικό στο Χάρμισκο
Δήμος Δωρίδας - 20 Σεπτεμβρίου, 2019

Ξεκινά το αρδευτικό στο Χάρμισκο

 ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Μπούγα, του Δημάρχου Δωρίδας κ. Καπεντζώνη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Φάκου και του Αντιδημάρχου Δωρίδας κ. Πολίτη με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκρέκα

 

Ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Φάκος και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δωρίδας κ. Σταύρος Πολίτης συναντήθηκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, με αντικείμενο το αρδευτικό έργο (ταμιευτήρας και δίκτυο) στη θέση Χάρμισκο Τολοφώνος.

Ο Υφυπουργός κ. Σκρέκας τους διαβεβαίωσε για τη βούληση του Υπουργείου για άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία απαλλοτριώσεων. Συμφωνήθηκε επίσης ότι ο Δήμος Δωρίδας θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Υπουργείου για τη γρήγορη και απρόσκοπτη ολοκλήρωση των επί μέρους φάσεων κατασκευής του έργου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού κ. Διαμαντής Βαχτσιαβάνος και ο συνεργάτης του Βουλευτή Φωκίδας κ. Επαμεινώνδας Καλυβιώτης.

 

Πολιτικό γραφείο

Ιωάννη Δ. Μπούγα

Βουλευτή Φωκίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…