Home Παραπολιτικά Να μετακομίσει στην Περιφέρεια θέλει ο Μανανάς
Παραπολιτικά - 6 Αυγούστου, 2018

Να μετακομίσει στην Περιφέρεια θέλει ο Μανανάς

 Σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση προσανατολίζεται να κινηθεί ο τ. δήμαρχος Γραβιάς και Δελφών κος Θανάσης Μανανάς ο οποίος δηλώνει ότι πρώτη του προτεραιότητα θα είναι το περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο επί πολλές τετραετίας Δήμαρχος φέρεται να έχει δηλώσει ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και ότι ήρθε ο καιρός να προσπαθήσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

 
Ωστόσο, μια και παραμένει εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, συνεχίζει ακάθεκτος την έντονη αντιπολιτευτική του τακτική δηλώνοντας ευθέως ότι «όπως ήρθε ο καιρός να αλλάξει η κυβέρνηση γιατί κούρασε έτσι ήρθε και ο καιρός να αλλάξει ο Δήμαρχος ο οποίος δεν τα έχει καταφέρει καθόλου καλά στα καθήκοντά του»
 
 Να συνεχίσει στην Περιφέρεια θέλει και ο Κατσαγούνος
 
Στην Περιφέρεια θέλει να παραμείνει – και είναι εντελώς λογικό- και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ Ε. Κατσαγούνος  ο οποίος μαθαίνω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αρχίσει να κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς .  Μάλιστα ,  μαθαίνω ότι προσπαθεί να συνάψει συμμαχίες με παραδοσιακούς πολιτικούς της ΝΔ οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές   δεν τον είχαν βοηθήσει ιδιαίτερα λόγω της τότε φιλίας του με τον κ Ράμμο.  Σε κάθε περίπτωση πάντως η αισθησή μου είναι  ότι ο Αντιπεριφερειάρχης πλέον έχει αποκτήσει πείρα και σε καμιά των περιπτώσεων δεν θα είναι για κανέναν εύκολος αντίπαλος
 
Η «σφαγή των αμνών»
 
 Αν τώρα στους παραπάνω προσθέσουμε τον πάντα δραστήριο και λαοφιλή Σ. Κάππο, την πολλά υποσχόμενη Π. Αραβαντινού αλλά και τον Μπάμπη τον Κατσαρό τότε βγάζω το συμπέρασμα ότι κυριολεκτικά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα γίνει η «σφαγή των αμνών» . Το ισχυρίζομαι γιατί τώρα που οι εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική και οι έδρες θα μοιραστούν από τον πρώτο γύρο το πολύ ο συνδυασμός της ΝΔ να εκλέξει δύο περιφερειακούς συμβούλους.
 
Ολοένα και περισσότερο ακούγεται ο Αργύρης ο Δεδούσης
 
Το τελευταίο διάστημα ολοένα και από περισσότερους ακούγεται το όνομα του νεοεκλεγέντος προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ Δελφών της ΝΔ, του κ Αργύρη Δεδούση. «Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπου με με τις γνώσεις του αλλά και τη δίψα του να προσφέρει μπορεί να δώσει πολλά στα κοινά» , μου έλεγαν προσφάτως τονίζοντας ότι πρόκειται για μια μετριοπαθή φωνή που θα μπορούσε άνετα να εμπλακεί  στις τοπικές εκλογές. Λέτε; Γιατί όχι;;
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…