Home Παραπολιτικά Να βοηθηθούν σοβαρά οι μικρές επιχειρήσεις
Παραπολιτικά - 5 Ιανουαρίου, 2021

Να βοηθηθούν σοβαρά οι μικρές επιχειρήσεις

 Άντε πάλι

 

Ούτε που το καταλάβαμε, αλλά βρεθήκαμε ξανά εσώκλειστοι και με ακόμη δυσκολότερους όρους. Κομμωτήρια, αισθητικοί έκλεισαν, το click away πήγε περίπατο και όλα αυτά για να ανοίξουν τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου. Σε λιγότερο από ένα 24ωρο αναθεωρήθηκε η ημερομηνίες για τα σχολεία και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε άλμα για τις 25 του μήνα. Που και να μην είχε βρεθεί το εμβόλιο!

Όταν κάποιοι επιστήμονες έλεγαν ότι θα ξεμπερδέψουμε τον Αύγουστο, οι πολιτικοί το διέψευδαν. Τώρα, σιγομουρμουρίζουν για Πάσχα με lockdown.

 

Να βοηθηθούν σοβαρά οι μικρές επιχειρήσεις

 

Και καλά την κλεισούρα θα την αντέξουμε. Όλα τα άλλα και κυρίως τη δυσβάσταχτη οικονομική καταπόνηση πως θα τα ξεπεράσουμε; Λένε οι φωστήρες της κυβέρνησης ότι θα δώσουν τη δυνατότητα των 120 δόσεων σε όσους επλήγησαν. Κακώς, να τη δώσουν σε όλους. Δεν είναι εχθρός του συστήματος εκείνος που με δυσκολία προσπαθεί να σώσει τη δουλειά του. Εχθρός είναι εκείνος που ζώντας σε βάρος όλης της κοινωνίας αφήνει μόνιμα και κατά σύστημα τα πάντα απλήρωτα για να καλοπερνάει. Εξάλλου, δεν είναι αυτός που κλείνει, είναι και εκείνος που δε δουλεύει επειδή ο άλλος έκλεισε.

Για να σωθεί η οικονομία, θα πρέπει να βοηθηθούν οι μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι. Εμείς όλοι είμαστε η οικονομία, δεν είναι μια γενική και αφηρημένη έννοια!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…