Home Β & Γ Εθνική ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 7 ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Β & Γ Εθνική - 25 Αυγούστου, 2018

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 7 ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

 Λιγότερες απο 24 ώρες έμειναν για τον πρώτο επίσημο αγώνα του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ που θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 στην Ιτέα τον Θεσπρωτό, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν και διανύουμε την τρίτη εβδομαδα προετοιμασίας, στην ομάδα υπάρχει πίστη για την πρόκριση παρ όλο που δεν εχουν δικαίωμα συμμετοχής οχι ενας ουτε δύο αλλα επτά ποδοσφαιριστές (Μελίσσης-Πάππος-Ρέλλας-Γεωργουσόπουλος-Κακκάβας-Πρέντι-Λαζίδης) και αυτό διότι δέν μπορούν να εκδοθούν τα δελτία τους πριν την 1η Σεπτεμβρη, αφού οι ελεύθεροι και τα ορισμένου χρόνου δελτία τότε εχουν δικαίωμα επανεγγραφής σε ομάδα.
Ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλες ομάδες που θα συμμετάσχουν στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και που θα επρεπε να έχει λαβει υπ όψιν της η επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ με τον ορισμό έναρξης στις 26/8.
Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλούν τον φιλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό παρών το απόγευμα της Κυριακής και να βοηθήσουν όπως μονο αυτοί ξέρουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…