Home Φθιώτιδα Ασύλληπτη τραγωδία στην Φθιώτιδα! Σκότωσε τον κουνιάδο του στο κυνήγι!
Φθιώτιδα - 26 Αυγούστου, 2018

Ασύλληπτη τραγωδία στην Φθιώτιδα! Σκότωσε τον κουνιάδο του στο κυνήγι!

 

Ένα αδιανόητο δράμα με θύμα έναν 38χρονο, γράφτηκε τα ξημερώματα Κυριακής 26.08.2018, σε κυνήγι στην περιοχή της Πελασγίας, στην Φθιώτιδα.

Η τραγωδία στην Φθιώτιδα

Πριν χαράξει, ένας 38χρονος παρέα με τον 51χρονο γαμπρό του, ξεκίνησαν για κυνήγι. Έστησαν σε διαφορετικά σημεία καρτέρι στη θέση «Ριζό», πάνω από την ΠΑΚΟ.

Άγνωστο ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες, ο 51χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 38χρονο κουνιάδο του, αφού όλα δείχνουν ότι τον πέρασε για αγριογούρουνο.

 

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους δικούς του μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που είχε συμβεί. Μεταξύ των ανθρώπων που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν και ο πατέρας του 38χρονου, ο οποίος δεν άντεξε και λιποθύμησε. Στη συνέχεια διακομίστηκε και αυτός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο 51χρονος, που σκότωσε κατά λάθος τον κουνιάδο του, είναι συντετριμμένος και κρατείται στο ΑΤ Στυλίδας, που ανέλαβε την έρευνα για την εξακρίβωση των γεγονότων.

Η τοπική κοινωνία αδυνατεί να πιστέψει την τραγωδία, αφού δράστης και θύμα, ο αδελφός της γυναίκας του, έμεναν στην Πελασγία…

Με πληροφορίες από: lamiareport.gr / tvstar.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…