Home Δήμος Δωρίδας Κωνσταντίνος Παλασκώνης: «Έφτασε η ώρα να ανοίξει το θέμα της ηγεσίας και μάλιστα το συντομότερο»
Δήμος Δωρίδας - 2 Φεβρουαρίου, 2015

Κωνσταντίνος Παλασκώνης: «Έφτασε η ώρα να ανοίξει το θέμα της ηγεσίας και μάλιστα το συντομότερο»

 «Καταρχάς θεωρώ πως η προεκλογική καμπάνια του κόμματος δεν ήταν καθόλου σωστή. Έπρεπε να εστιάσει στην ελάφρυνση από τα βάρη που φόρτωσε τον λαό και να εξηγήσει που πήγαν τα χρήματα που πήρε τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος ψήφισε  τον κ. Σαμαρά για το Ζάππειο Ι, ΙΙ, ΙΙ. Άλλα όμως εξήγγειλε εκεί και άλλα έκανε τελικά. Δεν τήρησε αυτά που είπε, άλλαξε ρότα και συμφώνησε με αυτά που τον υποχρέωσε να κάνει η Βόρεια Ευρώπη και η Μέρκελ. Επιπλέον, αν δούμε και παλαιότερες ενέργειές του κ. Σαμαρά, θεωρώ απόλυτα λανθασμένη την επιλογή του να διαγράψει κάποιους Βουλευτές, γιατί διασπάστηκε ο χώρος και δημιουργήθηκε το κόμμα του κ. Καμμένου. Τότε μάλιστα το είχα καταγγείλει αυτό. 

Φορολόγησε τον ελληνικό λαό με αβάστακτο τρόπο, μέσα από ΕΝΦΙΑ, χαράτσια, ανάγκασε τον κόσμο να πληρώνει ενοίκιο στο ίδιο του το σπίτι… Αναρωτιέμαι όμως που είναι η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ για να πάρει και από αυτούς που έβγαλαν τα χρήματα στο εξωτερικό. Ο κ. Σαμαράς μάλλον το ξέχασε αυτό… Έπρεπε λοιπόν να πάρει από εκείνους που έχουν και όχι από τον ελληνικό λαό. Να πάρει χρήματα από τους λίγους που έχουν… τα πολλά και όχι να την πληρώσει ο απλός λαός και οι μικρές επιχειρήσεις. Όχι οι έχοντες να μείνουν στο απυρόβλητο. 
Επίσης οι κ.κ. Σαμαράς και Παπανδρέου είναι εκείνοι που δημιούργησαν το κλίμα για την άνοδο του τερατουργήματος της Χρυσής Αυγής. 
Έφτασε λοιπόν η ώρα να ανοίξει το θέμα της ηγεσίας και μάλιστα το συντομότερο. 
Είμαι από τα παλαιότερα φιλελεύθερα, δημοκρατικά, κεντροδεξιά στελέχη της παράταξης. Έχω πολλά χρόνια πορείας στο χώρο και δεν αποτελώ ευκαιριακό στέλεχος. Αυτό το κόμμα το κρατήσαμε και το κρατάμε με αίμα. Πιστεύω στην  έννοια της κεντροδεξιάς, φιλελεύθερης, δημοκρατικής παράταξης και ο κ. Σαμαράς είναι η δεύτερη φορά που πλήγωσε τη ΝΔ παρόλο που οι νεοδημοκράτες του έδωσαν την ευκαιρία να επανορθώσει. 
Κατακρίνω, όπως άλλωστε και πολλά άλλα στελέχη της παράταξης, τη στάση που κράτησε μετεκλογικά, όπου δεν παρέδωσε αξιοπρεπώς στο νέο Πρωθυπουργό. Με αυτή τη συμπεριφορά έθιξε ουσιαστικά όλους τους νεοφιλελεύθερους αξιοπρεπείς νεοδημοκράτες, που σέβονται τη δημοκρατία, τα αποτελέσματα των εκλογών και αυτό που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί το αποτέλεσμα και να μην προσβάλει τη φιλελεύθερη παράταξη του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή»
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…