Home Παραπολιτικά Καυτό το πρόβλημα
Παραπολιτικά - 4 Δεκεμβρίου, 2018

Καυτό το πρόβλημα

 Καυτό το πρόβλημα

 

Στις πάμπολλες διακοπές ηλεκτροδότησης συμπολιτών μας αναφέρθηκε ο κ. Ιωσηφίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο. «Υπήρξε από τη ΔΕΗ επιδρομή σε κάποιους συνδημότες μας. Έφτασαν σε ποσά από 8000 έως και 12.000 ε που ακόμη και μετά την ευνοϊκή ρύθμιση με διαγραφή μεγάλου μέρους της οφειλής, όπου και πάλι όμως το ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι μεγάλο», απάντησε ο Δήμαρχος. Τόνισε ωστόσο ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλιστούν αυτά τα ποσά.

Ο Αντιδήμαρχος εξήγησε ότι δεν έχουν μπει τα ποσά της επιδότησης από το κράτος στη ΔΕΗ και εξήγησε ότι υπάρχουν κάποια χρήματα για τις ευπαθείς ομάδες και αν χρειαστεί θα διατεθούν κι αυτά.

Ο κ. Μπάμπης Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι δεν έχουν να καταβάλλουν οι άνθρωποι αυτοί το 30% που απαιτεί η ΔΕΗ και πρότεινε να γίνει μια συνεννόηση ανάμεσα στο δήμο και τη ΔΕΗ. Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι αυτό θα πρέπει να απασχολήσει και την ΚΕΔΕ.

 

Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα γιατί θα πεθάνουν άνθρωποι από το κρύο

 

Το θέμα αυτό που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι πάρα πολύ σοβαρό, γιατί και πολλές είναι οι διακοπές, αλλά και οι περισσότερες από αυτές αφορούν ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Κάτι πρέπει να γίνει και άμεσα γιατί δεν είναι σωστό να αφεθούν στην τύχη τους και να πεθάνουν χειμωνιάτικα από το κρύο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…