Home Παραπολιτικά Κάποιοι μπέρδεψαν το Δήμαρχο με τον Υπουργό
Παραπολιτικά - 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Κάποιοι μπέρδεψαν το Δήμαρχο με τον Υπουργό

 Κάποιοι μπέρδεψαν το Δήμαρχο με τον Υπουργό

 
Για γέλια είναι εκεί στη Δωρίδα η πολιτική στάση που τηρούν κάποιοι. Είναι τόσο μεγάλη η αγωνία τους να κάνουν αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή και αν εντυπωσιάσουν που δεν ξέρουν τι λένε. 
Στην τελευταία συνεδρίαση σύμβουλος ειρωνεύτηκε τη Δημοτική Αρχή για το καράβι που τελικά δε μπήκε. 
Πρώτον. Οφείλουν να ξέρουν όλες οι παρατάξεις πως ο δήμαρχος δεν είναι υπουργός Ναυτιλίας να προκηρύξει γραμμή και να βάλει καράβια. 
Δεύτερον, ο δήμος και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο μπορεί να εκφράσει τη βούλησή του για την επανέναρξη των δρομολογίων, να στηρίξει το αίτημά του και την εταιρεία που θα αποδεχθεί την πρόσκληση. 
Τρίτον, υπήρξε ενδιαφέρον αρχικά υπό δυο προϋποθέσεις, οι οποίες τέθηκαν στον υπουργό. Η μια  ήταν να έχει αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης της γραμμής και η άλλη να κηρυχθεί άγονη για να επιδοτηθεί. Στο υπουργείο έχοντας την πρόθεση να δρομολογηθεί το πλοίο αν και έδωσαν το δικαίωμα αποκλειστικής εκμετάλλευσης, αν και έβαλαν τα Τριζόνια στη μέση ως νησί μήπως και δικαιολογήσουν χρηματοδότηση δεν τα κατάφεραν. Ίσως δε, αν δεν είχε εκδηλωθεί η πανδημία η εν λόγω εταιρεία να είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη γραμμή.  
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…