Home Παραπολιτικά Θα μας το εξηγήσει κάποιος;
Παραπολιτικά - 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Θα μας το εξηγήσει κάποιος;

 Θα μας το εξηγήσει κάποιος;

 

Αυτό για το Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου δεν το κατάλαβα. Ο κ. Θάνος Ασημάκης υποστήριξε πως αντιδρά και διαμαρτύρεται εγγράφως προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου, για τις συνεχόμενες αποσπάσεις γιατρών στο νοσοκομείο της Άμφισσας, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Μαυρομάτης απαντώντας τόνισε πως δεν ισχύει τίποτε τέτοιο και ότι για πρώτη φορά το Κέντρο Υγείας λειτουργεί άψογα και υποδειγματικά σε όλα του τα τμήματα. Μάλιστα τόνισε ότι ο πρόεδρος του Λιδωρικίου κ. Νίκος Πέτρου πήγε στην Άμφισσα να ευχαριστήσει τον Διοικητή για την υποδειγματική λειτουργία του κέντρου Υγείας!

 

Ενδιαφέρον για τον κ. Πέτρου και το ΣΥΡΙΖΑ

 

Μπράβο του πάντως του κ. Πέτρου. Αν διατείνεται ότι υποστηρίζει τον κ. Κωστοπαναγιώτου και κατ’ επέκταση το ΣΥΡΙΖΑ πήγε να δώσει τα εύσημα στον κ. Χαρίλαο Γεωργίου, διορισμένο Διοικητή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πολύ μ’ αρέσει ο πολιτικός πολιτισμός! Μπράβο και πάλι μπράβο!

 
Να το λήξουμε

 

Καλό είναι πάντως να ξεκαθαρίσει λίγο το θέμα του Κέντρου Υγείας Λιδωρικίου. Να μάθουμε και οι υπόλοιποι εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα αν όντως υπάρχουν ή δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και αν οι μετακινήσεις προκαλούν δυσλειτουργίες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…