Home Παραπολιτικά Η συλλογική συνείδηση είναι αδυσώπητη
Παραπολιτικά - 25 Φεβρουαρίου, 2021

Η συλλογική συνείδηση είναι αδυσώπητη

 Η συλλογική συνείδηση είναι αδυσώπητη

 

Η απαξίωση των θυμάτων και των μαρτύρων, από τον κ. Κούγια, επικοινωνιακά -και νομικά φαντάζομαι- είναι αναμενόμενη τακτική για να υπερασπιστεί τον πελάτη του. Εκείνο όμως που με εξέπληξε είναι πως θεωρούσα μέχρι την Τρίτη 23/2 πως οι όροι ομοφυλόφιλος, αμφιφυλόφιλος, ετεροφυλόφιλος, ακόμη και ασεξουαλικός, έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική κατεύθυνση – προτίμηση του ατόμου. Δεν είχα καταλάβει ότι είναι επάγγελμα και προφανώς για το λέει ένας «επώνυμος» δικηγόρος, που ο ίδιος και τα παιδιά του έχουν μάθει να «γράφουν όλη την κοινωνία», έχει βαθιά γνώση του θέματος!

Όσο για το συλληφθέντα ένα είναι σίγουρο. Στη συλλογική συνείδηση έχει ήδη τη θέση που αξίζει! Από εκεί και πέρα η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της, ανεπηρέαστη και σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους!

 

Υ.Γ.: Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο στα 17 ψηφίζεις, στα 18 δουλεύεις, αλλά από τα 15 έχεις την ικανότητα σεξουαλικής συναίνεσης. Όσοι έχουμε παιδιά, ξέρουμε πως είναι ένα παιδάκι 15 χρονών και αν είναι σε θέση να έχει στιβαρή άποψη για πάρα πολλά πράγματα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…