Home Παραπολιτικά Η Ασπασία «μένει σπίτι»!
Παραπολιτικά - 19 Μαρτίου, 2020

Η Ασπασία «μένει σπίτι»!

 Η Ασπασία «μένει σπίτι»!

 

Με το εξής μήνυμα και μια «χουχουλιάρικη» φωτογραφία η π.Βουλευτής κ. Ασπασία Μανδρέκα στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και εμψυχώνει τον κόσμο της περιοχής. Στο προσωπικό της προφίλ στο facebook γράφει:

«Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες εξαιτίας της πανδημίας. Ο πλανήτης δίνει σκληρή μάχη με τον νέο ιό και μάχη με τον χρόνο. Η κατάσταση επιβάλλει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την αισιοδοξία μας αλλά, κυρίως, να επιδείξουμε σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και ανθρωπιά.

Φίλες και Φίλοι, πειθαρχούμε στα ειδικότερα μέτρα που έχει, ήδη, λάβει η Κυβέρνηση και ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης καθώς και τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, του ΕΟΔΥ αλλά και των Ειδικών Επιστημόνων.

Οι Υγιείς περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως αναγκαίες και αυτοπεριοριζόμαστε στο σπίτι. Αποφεύγουμε οποιοδήποτε συγχρωτισμό.

Δεν υποτιμάμε για κανένα λόγο την κατάσταση, δεν υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας και δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη, ελπίζοντας πώς αυτή θα μάς ευνοήσει.

Ενημερωνόμαστε, αδιαλείπτως, από τα μέσα ενημέρωσης και από τους ειδικούς.

Προτρέπουμε και τους γύρω μας να ακολουθήσουν όλα τα ανωτέρω και φροντίζουμε, ιδιαίτερα, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Φίλες και Φίλοι, δεν παίζουμε κορώνα – γράμματα τη ζωή μας έναντι του κορωνα-ϊού.

Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας.

Ο εχθρός είναι αόρατος και ύπουλος αλλά με ατομική υπευθυνότητα ο καθένας μας και όλοι μαζί σαν μια γροθιά οφείλουμε να Νικήσουμε!

#Μενουμε_σπίτι»

 

Καν’ το λοιπόν και εσύ όπως η Ασπασία, μείνε σπίτι και χουχούλιασε τώρα που μπορείς να το ευχαριστηθείς!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…