Home Παραπολιτικά Εντελώς ανήθικη συμπεριφορά
Παραπολιτικά - 25 Απριλίου, 2020

Εντελώς ανήθικη συμπεριφορά

Δεν θέλω να μπω στον πειρασμό να χαρακτηρίσω. Θέλω, απλά, να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός και ο καθένας ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα. Χθες “αλίευσα” στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Δελφών τις αποφάσεις ΩΦΧΣΩ9Θ-7ΝΡ και   64ΞΚΩ9Θ-ΕΧΨ   που   αφορούν την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ διάρκειας τεσσάρων μηνών, από 23 Απριλίου έως και 22 Αυγούστου 2020. Αυτές οι δύο αποφάσεις αφορούν συνολικά 14 εργάτες καθαριότητας , ενώ όπως έμαθα θα γίνουν και άλλες προσλήψεις άλλων ειδικοτήτων.

Το ποιός υπογράφει τις αποφάσεις δεν έχει σημασία, είναι δευτερευούσης σημασίας. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην ρωτήσω τους ιθύνοντες της Δημοτικής Αρχής Δελφών με ποιά κριτήρια προσελήφθησαν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι και επιπροσθέτως να ρωτήσω δημόσια γιατί δεν έγινε η απαραίτητη δημοσιοποίηση – γνωστοποίηση ώστε να το μάθουν όλοι οι άνεργοι και οι ενδιαφερόμενοι και  να καταθέσουν αιτήσεις;.

Και όταν λέμε δημοσιοποίηση – γνωστοποίηση δεν εννοούμε αναγκαστικά σε εφημερίδες στις οποίες ίσως να μην επιβάλλεται εκ του νόμου .Εννοούμε να βγει ένα δελτίο τύπου, μια ανακοίνωση που να καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αιτήσεις. Έτσι βρε παιδί για τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΙΣΟΝΟΜΙΑ.  Εγώ απλά ρωτάω και μεταφέρω την αγωνία ανέργου συμπολίτη μας, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάρω απάντηση. Και δεν θα πάρω όχι γιατί με γράφουν αλλά διότι δεν θα έχουν τι να απαντήσουν….

ΥΓ . Μετά τη δημοσίευση του παραπάνω σχολίου στην εφημερίδα μας εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με βεβαίωσε ότι έγινε στην κυριολεξία πάρτυ με ανθρώπους της δημοτικής αρχής να μοιράζουν θέσεις εργασίας και ελπίδες με μοναδικό κριτήριο την …ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές. Πρόκειται για μια εντελώς ανήθικη πολιτική  συμπεριφορά που  εκμεταλλλευται  τον πόνο και τη δυστυχία των ανέργων πετώντας τους κάποια “ψίχουλα” δουλειάς έναντι κάποιου μικρού μισθού και αυτό μόνο για 4 μήνες με αντάλλαγμα την υποστήριξη στις εκλογές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…