Home Δήμος Δωρίδας Ενισχύουν τις κοινωνικές παροχές στη Δωρίδα – Μισθώνουν και ΤΑΞΙ για τις μετακινήσεις των δημοτών
Δήμος Δωρίδας - 23 Μαρτίου, 2020

Ενισχύουν τις κοινωνικές παροχές στη Δωρίδα – Μισθώνουν και ΤΑΞΙ για τις μετακινήσεις των δημοτών

 Ενισχύουν τις κοινωνικές παροχές στη Δωρίδα

Μισθώνουν και ΤΑΞΙ για τις μετακινήσεις των δημοτών

-Έμφαση στην καθαριότητα σε όλο το δήμο. –Τα γραφεία «μετακόμισαν» στα σπίτια των υπαλλήλων.

Γ.Καπεντζώνης: «Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε τη βοήθεια μας σε συμπολίτες που θα μας χρειαστούν»!

 

Ο Δήμος Δωρίδας λαμβάνει σκληρά μέτρα, όχι μόνο υπακούοντας στις διαταγές της επιτελικής εξουσίας, αλλά και θεωρώντας αυτονόητη υποχρέωσή τους να προστατευτούν και να προστατεύσουν.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης, εξήγησε στην ΩτΦ ότι οι εργαζόμενοι στα γραφεία δεν έχουν λόγο να βρίσκονται στο δήμο, καθώς μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και από τα σπίτια τους. «Αυτές τι μέρες λειτουργούμε με προσωπικό ασφαλείας. Ακόμη και προσωπικά μένω στο σπίτι μου και πηγαίνω στο γραφείο μου αργά το μεσημέρι, προστατεύοντας τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, τους συμπολίτες μου. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα, όχι επειδή μας το λένε, αλλά επειδή είμαστε υπεύθυνοι και αγαπάμε ο ένας τον άλλο», τόνισε ο Δήμαρχος στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους μας.

Επίσης ο κ. Καπεντζώνης εξηγεί ότι ο δήμος επεκτείνει τις κοινωνικές παροχές προς τους δημότες που χρειάζονται βοήθεια. «Μισθώνουμε ΤΑΞΙ για ανθρώπους που θέλουν να μετακινηθούνε και δεν έχουν μέσο. Βοηθάμε επίσης στη μεταφορά προμηθειών ηλικιωμένων που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές. Θέλω να πω σε όλους τους συμπολίτες μας ότι δε χρειάζεται να ανησυχούν. Ο δήμος μας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να σταθεί στο πλευρό τους, στις ανάγκες που θα προκύψουν», είπε.

Επιπλέον, ο κ. Καπεντζώνης επισήμανε ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας θα φροντίζουν για την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση. Παράλληλα, ο δήμος εκτός από τις απολυμάνσεις των κτιρίων ευθύνης του φροντίζει να προσφέρει βοήθεια και σε υπηρεσίες, όπως η Πυροσβεστική.

Να σημειώσουμε ότι, ο δήμος Δωρίδας τις αμέσως επόμενες μέρες θα φροντίσει να προμηθευτεί τρία νοσοκομειακά κρεβάτια που χρειάζονται για τις αυξημένες ανάγκες του Κέντρου Υγείας Λιδωρικίου, στο οποίο και θα τα διαθέσει προς χρήση.

Τέλος να πούμε ότι τα όργανα του δήμου έχουν ξεκινήσει τις «δια περιφοράς» συνεδριάσεις. Ήδη η Οικονομική Επιτροπή έχει κάνει την πρώτη της συνεδρίαση. Στόχος είναι η μετάβαση στην τηλεδιάσκεψη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…