Home Δήμος Δωρίδας Ειδική συνεδρίαση για την πορεία της διεκδίκησης
Δήμος Δωρίδας - 21 Φεβρουαρίου, 2020

Ειδική συνεδρίαση για την πορεία της διεκδίκησης

 Σε ειδική συνεδρίαση τη Δευτέρα στις 18:00 θα ενημερωθούν οι σύμβουλοι, οι πρόεδροι των κοινοτήτων και ο κόσμος της περιοχής για την πορεία της διεκδίκησης αντισταθμιστικών ωφελημάτων. 

Το συμβούλιο θα είναι διπλό με την πρώτη συνεδρίαση να είναι μονοθεματική για τα αντισταθμιστικά με εισηγητή τον ίδιο τον κ Καπετζώνη.
 
Στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η δεύτερη συνεδρίαση με τα κάτωθι θέματα στην ημερήσια διάταξης:
1.Σχεδιασμός, επίβλεψη, εκτέλεση και παραλαβή έργων. (Εισάγεται ύστερα από επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα για τη Δωρίδα» κ. Ασημάκη Αθανασίου. Εισηγήτρια: Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, κα Ζουμά Βασιλική)
2.Απολογισμός έτους 2019 και Προγραμματισμός έτους 2020 του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. με βάση τον ΠΕ.Σ.Δ.Α. Στερεάς Ελλάδας. (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
3.Έκθεση Δ΄ τριμήνου έτους 2019, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Δωρίδος. (Εισάγεται από την Οικονομική Επιτροπή. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Πολίτης Σταύρος)
4.Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση της Πράξης με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ», στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 42256/3-6-2019 Πρόσκλησης Χ του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Πολίτης Σταύρος)
5.Δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου 1m2, εντός οικισμού Ελαίας, για την τοποθέτηση καμπίνας και ξύλινου ιστού για την διασύνδεση του Οικισμού Ελαίας Φωκίδας στον φορέα ΟΤΕ ΑΕ. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Φλέγγας Ιωάννης)
6.Παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου με τίτλο: «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Τ.Κ. ΦΙΛΟΘΕΗΣ Δ.Ε. ΕΥΠΑΛΙΟΥ» και αριθ. μελέτης 5/2019. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μαυρομμάτης Εμμανουήλ)
7.Καθορισμός αρδευτικής περιόδου, αριθμός υδρονομέων, τομέων δράσης και αμοιβής αυτών στο Δήμο Δωρίδος, για το έτος 2020. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μαυρομμάτης Εμμανουήλ)
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…