Home Παραπολιτικά Είναι στα θετικά του Φ.Σπανού
Παραπολιτικά - 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Είναι στα θετικά του Φ.Σπανού

 Είναι στα θετικά του Φ.Σπανού   

 

 

Είμαστε και πολύ αυστηροί και ιδιαίτερα απαιτητικοί κριτές. Είναι αλήθεια και το παραδεχόμαστε. Θέλουμε η δημόσια διοίκηση να ασκείται με πολύ μεγάλες ταχύτητες, ανάλογες των συνθηκών και των αναγκών. Οι παρούσες διοικήσεις έτυχαν μιας πολύ δύσκολης συγκυρίας. Προσπαθούν να ασκήσουν  διαχείριση κάτω από δύσκολες, πρωτόγνωρες συνθήκες. Είναι λογικό να βλέπουμε λάθη, παραλείψεις και καθυστερήσεις.

Το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκε ζήτημα με το πρόγραμμα ενισχύσεων για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες μπορούν να λάβουν μη επιστρεπτέα προκαταβολή. Το θέμα ανέδειξε η κ Αφροδίτη Παπαθανάση ενώ θα έπρεπε ήδη να το γνωρίζει το γραφείο του περιφερειάρχη. Πέρα από αυτό όμως, ο κ. Σπανός το ενεργοποιεί και αυτό δε μπορεί παρά να μετρήσει θετικά.

Ελπίζουμε το πρόγραμμα να τρέξει με αντικειμενικές συνθήκες και οι υποψήφιες επιχειρήσεις να αντιμετωπιστούν ισότιμα και αυτό θα πρέπει να το διαφυλάξει ο κ. Σπανός. Ε, δεν είναι κακό να κάνει κάτι και η μειοψηφία, όχι τίποτε άλλο αλλά να δικαιολογήσει και την ύπαρξή της!

Αυτό το πρόγραμμα είναι πραγματικά πολύτιμο. Καλά θα κάνουν να υποβάλλουν αιτήσεις όλες οι επιχειρήσεις που επλήγησαν και από εκεί και πέρα ας κρίνουν οι αρμόδιοι ποιοι πληρούν τα κριτήρια.     

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…