Home Δήμος Δωρίδας Δυο παρεμβάσεις στην Ερατεινή : 13.000 ευρώ για τις παιδικές χαρές
Δήμος Δωρίδας - 12 Αυγούστου, 2015

Δυο παρεμβάσεις στην Ερατεινή : 13.000 ευρώ για τις παιδικές χαρές

 Συνεχίζεται η προσπάθεια για τις παιδικές χαρές από το δήμο Δωρίδας, καθώς με απευθείας ανάθεση προχωρά σε  «Περιφράξεις κλπ εργασίες βελτίωσης υποδομών παιδικών χαρών ΔΕ Τολοφώνος» προϋπ.€ 6.000,00€ με το ΦΠΑ. Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί σε προθεσμία 120 ημερών από την υπογραφή του συμφωνητικού. Με το έργο αυτό θα γίνει περίφραξη στο χώρο παιδικής χαράς Ερατεινής με την κατασκευή περιμετρικά κρασπέδου 0,30μ χ0,20μ από μπετόν meτην τοποθέτηση μεταλλικού γαλβανιζέ πλέγματος ( ύψος περίφραξης : 1,00μ). Στη βάση των ορθοστατών τοποθετείται μπετόν στήριξης σε μήκος 92μ και κατασκευή δύο θυρών πλάτους 1,5μ. και ύψους 1,20μ έκαστη οι οποίες θα στηρίζονται σε όμοιους στύλους. Επίσης θα κατασκευαστεί μεταλλική πινακίδα στην οποία θα αναγράφονται τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία.

Επίσης με απευθείας ανάθεση θα εκτελέσει το έργο «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων ΤΚ Ερατεινής ΔΕ Τολοφώνος» προϋπ.€ 7.000,00€με το ΦΠΑ.
Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί σε προθεσμία 120 ημερών από την υπογραφή του συμφωνητικού, ενώ προβλέπεται να γίνει αποξήλωση οργάνων παιδικής χαράς από κοινόχρηστο χώρο της ΤΚ Ερατεινής πλησίον της παραλίας και καφετέριας Καραμπέτσου, η μεταφορά και φύλαξή τους σε χώρο του Δήμου. Θα ακολουθήσει εκσκαφή χώρου επιφάνειας 450μ2 στο ίδιο σημείο περίπου σε βάθος 0,25εκ. και επαναπληρωσή του με κλάσμα υλικού μεταξύ άμμου και γαρμπιλιού (ριζάκι) 0,2-8,00 χιλιοστών σε πάχος 0,25 εκ.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…