Home Δήμος Δωρίδας Δημήτρης Καραχάλιος: «Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και με γενναιότητα να δρομολογήσει τις εξελίξεις»
Δήμος Δωρίδας - 2 Φεβρουαρίου, 2015

Δημήτρης Καραχάλιος: «Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και με γενναιότητα να δρομολογήσει τις εξελίξεις»

 «Η ΝΔ πρέπει να διαχειριστεί την εσωτερική της κρίση με ήπιο τρόπο. Η ήττα που υπέστη η φιλελεύθερη παράταξη είναι μεγάλη. Ήττα ιδεολογική και εκλογική. Στην ουσία έχασε μόνη της, γιατί με την πολιτική που εφάρμοσε και τη συμπεριφορά κάποιων στελεχών της, έχασε τη ραχοκοκαλιά της παράταξης, που είναι η μεσαία τάξη. Δεν την κέρδισε κανένας γιατί δεν έσκυψε επάνω στα προβλήματα της κοινωνίας όπως έπρεπε. Δεν έσκυψε να δει τα προβλήματα των πολλών και των ανέργων. Μέσα σε αυτή την κρίση η Ν.Δ. δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα που έπρεπε και γι’ αυτό ευθύνεται η ηγεσία της παράταξης, άρα ο κ. Σαμαράς και η ηγετική ομάδα έπρεπε ήδη να αναλάβουν την ευθύνη τους και με γενναιότητα να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα. 

Θεωρώ ότι η Ν.Δ. πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της και να δει τα λάθη που έκανε στην διακυβέρνηση της χώρας γιατί οι αποφάσεις λαμβάνονταν στο γόνατο, με προχειρότητα, χωρίς κανένα προγραμματισμό. Πρέπει η παράταξη να αναδιαρθρωθεί από πάνω προς τα κάτω, ακόμα και ηλικιακά. Παραμένω στη Ν.Δ. και μέσα από την παραμονή μου αυτή θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην ανασυγκρότηση της παράταξης καθώς και στη δημιουργία ενός κόμματος που θα επανακαθορίσει κάποιες θέσεις γι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…