Home Παραπολιτικά Δεν θέλει να δει τους Δημάρχους
Παραπολιτικά - 10 Αυγούστου, 2018

Δεν θέλει να δει τους Δημάρχους

 Αν και θα βρεθεί στη Λαμία ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου, δεν δέχεται να συζητήσει με τους δημάρχους και δε θέλει να πάει στην ΠΕΔ, το προεδρείο της οποίας συγκάλεσε  συνεδρίαση με θέμα: «Συζήτηση επί της επίσκεψης του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων στη Λαμία για τη μεταρρύθμιση του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Στερεά Ελλάδα». Είναι τραγικό όμως, ο υπουργός να αρνείται να δει τους Δημάρχους, εκτός και αν εκ προοιμίου ξέρει ότι θα του θέσουν το θέμα του Δελφικού Πανεπιστημίου και δε θέλει να τους πει κατάμουτρα πως το βλέπει. 

Υ.Γ.1: Ανεξαρτήτως Δελφικού Πανεπιστημίου, τους δημάρχους οφείλει να τους δει, εφόσον ετοιμάζει τόσο μεγάλες αλλαγές που οδηγούν σε διαμελισμό, το μοναδικό τριτοβάθμιο ίδρυμα της Στερεάς. Μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου, η δική μας περιφέρεια θα είναι η μοναδική που δεν θα έχει ούτε πανεπιστήμιο, ούτε ΤΕΙ. 
Υ.Γ.2: Σε κάθε περίπτωση τους δυο Δημάρχους της Φωκίδας πρέπει να τους δει, καθώς είναι η μοναδική περιοχή που εξαιρείται από το χάρτη της τριτοβάθμιας από τις πέντε περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας. 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…