Home Παραπολιτικά Δεν είναι επιχειρήσεις σαν όλες τις άλλες κε Σπανέ
Παραπολιτικά - 19 Δεκεμβρίου, 2020

Δεν είναι επιχειρήσεις σαν όλες τις άλλες κε Σπανέ

 Αυτό είναι Δημοκρατία

 

«Εμένα δε με ενδιαφέρει τι γράφουν, ούτε τι απόψεις εκφράζουν», είπε ο κ. Χρήστος Δούρος υποστηρίζοντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο το αίτημά του για ενίσχυση των μέσων ενημέρωσης. Η φράση αυτή είναι ό,τι πιο υγειές υπάρχει. Δίκη προθέσεων και απόψεων δε μπορεί να γίνει. Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να εκφράζουν το σύνολο της κοινωνίας.  

 

Δεν είναι επιχειρήσεις σαν όλες τις άλλες κε Σπανέ

 

Στην απάντησή του ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός τόνισε πως αν και αυτό το διάστημα είναι επιφορτισμένα τα μέσα ενημέρωσης με την ενημέρωση του κοινού για την πανδημία, τα εμβόλια και τα σχετικά, τόνισε ότι πρόκειται για μικρές και συνήθως πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν κοινά προβλήματα και επιρροές όσο και όλες οι άλλες.

Προφανώς και δεν είναι έτσι. Αλίμονο, αν η ενημέρωση του κοινού, η κριτική προς την εξουσία γίνεται από ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Αυτό θα τους έκανε ευάλωτους και έρμαια κάθε επιτήδειου που θα ήθελε να εκτελέσει «συμβόλαια πολιτικού θανάτου» για να αναρριχηθεί στην εξουσία.

Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να είναι ελεύθερα να υπερασπίζονται αυτό που πιστεύει  κάθε δημοσιογράφος και θεωρεί δίκαιο.

Υ.Γ.: Προσωπικά δεν θα διαφωνούσα να περνάμε υποχρεωτικά και από ψυχίατρο. Κάθε χρόνο! Ψυχώσεις, νευρώσεις, εξαρτήσεις και απωθημένα θα έπρεπε να απαγορεύονται δια ροπάλου.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…