Home Παραπολιτικά Δεν ήξερε τι έλεγε
Παραπολιτικά - 19 Μαΐου, 2020

Δεν ήξερε τι έλεγε

 Δεν ήξερε τι έλεγε  

 

Για παράδειγμα, βγήκε ο κ. Δρόσος Παρασκευάς σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και τοποθετήθηκε για το Λιμάνι Ιτέας, λέγοντας καθαρά ότι το έργο έχει μπλοκάρει και δεν θα γίνει.

Λίγες μέρες νωρίτερα όμως η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ιτέας κ. Σοφία Αναγνωστάκου, μας είχε ενημερώσει για συνάντηση συνεργασίας που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Δελμούζο, όπου αποφάσισαν να ξεκινήσουν την ειδική οικολογική αξιολόγηση που απαιτείται λόγω της ένταξης του Κορινιακού στις περιοχές NATURA, προκειμένου να πάρει το δρόμο προς δημοπράτηση το έργο.

Όταν επικοινωνήσαμε δε, με τον κ. Παρασκευά για να πληροφορηθούμε αν υπάρχει κάτι μεταγενέστερο που μπορεί αν μην έχει πέσει στην αντίληψή μας, η απάντηση ήταν ότι «είναι Κυριακή και είμαι στη θάλασσα, δεν μπορώ να μιλήσω τώρα θα σε πάρω αργότερα τηλέφωνο». Φυσικά και δεν πήρε ποτέ.

Έχω όμως δυο πολύ σημαντικά ερωτήματα. Πρώτον, είναι δυνατόν ένας αιρετός να τοποθετείται δημόσια για θέματα ενδιαφέροντος τού και να μην είναι ενημερωμένος, πως κάνει αντιπολίτευση (σ.σ. εάν κάνει, που δεν κάνει) και δεύτερον τις Κυριακές ο κ. Παρασκευάς παίρνει ρεπό ως Περιφερειακός Σύμβουλος;

ΥΓ: Αυτό το πολύ απλό πράγμα που κάνουμε εμείς ως εφημερίδα να παρακολουθούμε στενά τα έργα και να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις οφείλουν να το κάνουν κι αυτοί ως αιρετοί. Και εκείνοι έχουν έναν λόγο παραπάνω, γιατί ζήτησαν την ψήφο κάθε πολίτη. Είναι ιερή υποχρέωσή τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…