Home Δήμος Δωρίδας Δήμος Δωρίδας, Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών συγκεντρώνουν φάρμακα για τους πρόσφυγες
Δήμος Δωρίδας - 10 Μαρτίου, 2016

Δήμος Δωρίδας, Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών συγκεντρώνουν φάρμακα για τους πρόσφυγες

  Φάρμακα για τους πρόσφυγες ξεκίνησαν να συλλέγουν από κοινού ο Δήμος Δωρίδας, το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας και Δωρίδας .

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γιατροί του Κόσμου, η οποία παρέχει πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη και φροντίδα στους πρόσφυγες.
Οι φορείς καλούν τους πολίτες να συνδράμουν την πρωτοβουλία ανακούφισης των συνανθρώπων μας, οι οποίοι βιώνουν με βίαιο τρόπο όχι μόνο τον ξεριζωμό από την πατρίδα τους, αλλά και την αγωνία για την επιβίωση.
Στα υλικά που συλλέγονται συγκαταλέγονται:
Φαρμακευτικά σκευάσματα (αντιπυρετικά, αναλγητικά, εισπνεόμενα, αντιφλεγμονώδη, αντιβιοτικά).
Είδη πρώτων βοηθειών (γάντια μιας χρήσης, γάζες, επίδεσμοι, οξυζενέ, οινόπνευμα).
Τόπος συγκέντρωσης θα είναι το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας καθημερινά από την Τρίτη 8 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα 21 Μαρτίου ώρες 8:30 έως 13:30 και το Δημαρχείο Δωρίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…