Home Δήμος Δελφών Δήλωση Λουκά Αναγνωστόπουλου για περιστατικό λεκτικής βίας στους Δελφούς από την αντιδήμαρχο
Δήμος Δελφών - 4 Μαρτίου, 2021

Δήλωση Λουκά Αναγνωστόπουλου για περιστατικό λεκτικής βίας στους Δελφούς από την αντιδήμαρχο

Διαβάζοντας στα τοπικά ΜΜΕ την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Καλλικρατικών Δήμων Δελφών και Δωρίδος, αναφορικά με καταγγελθέν περιστατικό απαράδεκτης φραστικής συμπεριφοράς αντιδημάρχου προς υπάλληλο του Δήμου Δελφών,  έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω:

 

Α) Ο Δήμαρχος Δήμου Δελφών οφείλει να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για το συγκεκριμένο περιστατικό προκειμένου να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και να αποδοθούν ευθύνες εάν προκύψουν.

Β) Να υπάρξει άμεση καταδίκη εκ μέρους της Διοίκησης σε πρακτικές και συμπεριφορές που δημιουργούν ένταση στις σχέσεις αιρετών και εργαζομένων και που δημιουργούν αρνητική εικόνα στους δημότες και τους πολίτες της περιοχής μας.

Γ) Να αναπτυχθεί πρωτοβουλία από πλευράς Δημάρχου ώστε να συναντήσει το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου, προκειμένου και από κοινού να εξετασθούν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες που πρέπει άμεσα να αναληφθούν ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδος περιστατικό.

 

Από την πλευρά μας καταδικάζουμε την οποιαδήποτε μορφή βίας, απ’ όπου κι εάν αυτή προέρχεται.  Άλλωστε ο τόπος μας και οι κάτοικοί του έχουν ανάγκη στο να επικεντρώσουμε το έργο μας και τις δυνάμεις μας, στα πολλά και τα ουσιώδη που πρέπει να γίνουν για ένα καλύτερο αύριο και όχι στα ελάχιστα που αμαυρώνουν την εικόνα της περιοχής μας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…