Home Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα Για τις διεκδικήσεις του δήμου Δελφών σε αθλητικά έργα η κα Γεωργία Καπαρέλη -Χαρίτου τονίζει : Το καλάθι ήταν φτωχό
Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα - 1 Νοεμβρίου, 2018

Για τις διεκδικήσεις του δήμου Δελφών σε αθλητικά έργα η κα Γεωργία Καπαρέλη -Χαρίτου τονίζει : Το καλάθι ήταν φτωχό

   Φτωχό ήταν το καλάθι των αποτελεσμάτων της διεκδίκησης του δήμου Δελφών σχετικά με αθλητικά έργα που ζήτησε από το κλιμάκιο του υπουργείου Αθλητισμού καθώς από τα 947.035 ευρώ που αρχικά διεκδικούσε στο τέλος εισέπραξε έργα συνολικής αξίας μικρότερης κατά πολλών χιλιάδων ευρώ ισχυρίζεται με ανακοίνωσή της η δημοτική σύμβουλος κα     Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου. 

 
Αναλυτικά η δήλωση
 
 
Στις 15-09-2017 κλιμάκιο του Υπουργείου Αθλητισμού παρέλαβε στη Φωκίδα  κατάλογο αθλητικών έργων ,επομένως και τα αιτήματα του Δήμου Δελφών. Πολλές οι διεκδικήσεις όπως τα κατέγραψε και ο τοπικός τύπος (15-09-2017 Ώρα της  Φωκίδας) ,με προτεραιότητα σε τρία έργα(Γαλαξίδι, κολυμβητήρια Ιτέας , γήπεδο περιοχής Προοδευτικής στην Άμφισσα)  ποσού 947.035 ευρώ και συμπληρωματικός κατάλογος πολλών μικρών έργων που  παρεδόθη επίσης , που διέθεταν τότε μερική μελετητική ωριμότητα.
Τελικά από τα πολλά έργα ο Δήμαρχος Δελφών,  ικανοποιημένος φωτογραφήθηκε με πολιτικά στελέχη του Υπουργείου για την ένταξη μόνο δύο (2)  έργων μικρού προϋπολογισμού σε σχέση με τις περυσινές διεκδικήσεις του .
«Φτωχό λοιπόν το καλάθι»  της επιστροφής του Δημάρχου Δελφών από το Υπουργείο , για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας ,λαμβάνοντας εντάξεις μόνο για τα έργα : 
–Επίστρωση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο 5χ5 στη Δ.Ε Δεσφίνας ποσού 46.514,80 ευρώ και 
–τη διαμόρφωση του αθλητικού χώρου στην πλατεία Παπανδρέου της Δ.Κ Άμφισσας.
 «Απ’ το ολότελα λοιπόν καλή κι η …Παναγιώταινα».
Με την απαράδεκτη εικόνα και κατάσταση που παρουσιάζει το γήπεδο της Ε.Π.Σ στην Άμφισσα , ποιος δύναται να ασχοληθεί; Επιφυλασσόμαστε γι’ αυτό προσεχώς!!
 

Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου

Εκπαιδευτικός
 Δημοτική Σύμβουλος Ιτέας 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…