Home Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα Ματαιώνεται για το 2018 ο αγώνας τρεξίματος “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα”
Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα - 1 Νοεμβρίου, 2018

Ματαιώνεται για το 2018 ο αγώνας τρεξίματος “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα”

 Την ματαίωση του αγώνα τρεξίματος “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα” τουλάχιστον για το 2018 ανακοίνωσε χτες η οργανωτική επιτροπή

 
Το κείμενό της αναφέρει τα εξής:
 
Ενημερώνουμε  τους φίλους  του κλασσικού πλέον αγώνα  τρεξίματος  ‘’Στα χνάρια του Δευκαλίωνα’’  ότι ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2018.
Ως διοργανωτές με αίσθημα ευθύνης  θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει μέσα σε λίγα  χρόνια να ανεβάσουμε το επίπεδο του αγώνα αρκετά  ψηλά. ‘’Τα χνάρια του Δευκαλίωνα’’  είναι μία διοργάνωση που ξεκίνησε από μία ιδέα  και μια αγάπη τόσο για το κλασσικό αθλητισμό όσο και για τον ιστορικό τόπο μας. Βλέποντας τον αγώνα να μεγαλώνει  κάθε χρόνο σε συμμετοχές  αλλά παράλληλα να μεγαλώνει και σε απαιτήσεις , προκειμένου να ανταποκριθούμε  κρατώντας το επίπεδο ψηλά, χρειαζόμαστε  υλικές και ψυχικές δυνατότητες τις οποίες δυστυχώς δεν έχουμε  την παρούσα χρονική στιγμή.
Ευχόμαστε στο μέλλον να υπάρξουν ξανά οι συνθήκες για την πραγματοποίηση της συνάντησης των φίλων του αθλητισμού και όσων λατρεύουν τον όμορφο και ιερό τόπο των Δελφών, πιο οργανωμένα και ακόμη πιο δυνατά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…