Home Παραπολιτικά Γιατί δεν ανοίγει η Παθολογική Κλινική, αφού ορκίστηκε και ο τρίτος παθολόγος;;;
Παραπολιτικά - 6 Ιουλίου, 2017

Γιατί δεν ανοίγει η Παθολογική Κλινική, αφού ορκίστηκε και ο τρίτος παθολόγος;;;

 Συμπληρώνονται σήμερα ακριβώς 15 μέρες από τότε που τοπική ιστοσελίδα της Άμφισσας έγραψε, κοροϊδεύοντας τον κόσμο, ότι ορκίστηκε τρίτος παθολόγος και ανοίγει ο δρόμος να ανοίξει η Παθολογική Κλινική.

Είναι εύλογο λοιπόν να ρωτήσουμε γιατί δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία να ανοίξει η Παθολογική και πότε λένε οι πηγές τους ότι προγραμματίζεται να ανοίξει;;;

Ποιος φταίει λοιπόν που δεν άνοιξε ενώ έχουμε τρεις παθολόγους; Ο Βουλευτής που δεν πάει στον κ. Πολάκη; Ο κ. Πολάκης που αδιαφορεί για τη Φωκίδα;;;

Φυσικά για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις και επειδή το παρόν σχόλιο διαβάζεται και από ανθρώπους που δεν είχαν παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια του σίριαλ, να επαναλάβουμε ότι η Παθολογική Κλινική δεν πρόκειται να ανοίξει μέσα στο 2017, αφού δεν έχει τρεις παθολόγους, αλλά δυο και αυτό γιατί η μια γιατρός που προέρχεται από το ΙΚΑ δεν της αναγνωρίζεται στο δυναμικό της και μπορεί να εξυπηρετεί μόνο στα επείγοντα. Η  μια μόνιμη θέση είχε αποβεί άγονη και επαναπροκηρύχθηκε τον Ιούνιο. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα έχουμε φτάσει στο τέλος του έτους, ίσως και να το έχουμε ξεπεράσει. Για να ανοίξει η κλινική νωρίτερα, θα πρέπει είτε να προσληφθεί επικουρικός, όπου όμως ουδέποτε υπήρξε ενδιαφέρον, είτε να έρθει γιατρός με μετάθεση, πράγμα απίθανο.

Καλό είναι πάντως, οι όποιοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν, διότι το αποτέλεσμα είναι συνήθως από την επικοινωνιακή τους αμάθεια να τον εκθέτουν και σε πράγματα και επιλογές για τα οποία δεν έχει καμιά ευθύνη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…