Home Παραπολιτικά Αυτό το γνωρίζετε σεβαστή κυρία Παντελεημονίτου; Τώρα που το μάθατε τι θα πράξετε;;
Παραπολιτικά - 18 Οκτωβρίου, 2019

Αυτό το γνωρίζετε σεβαστή κυρία Παντελεημονίτου; Τώρα που το μάθατε τι θα πράξετε;;

 Η κα Νάνσυ Παντελεημονίτου , ιδιοκτήτρια των ιχθυοκαλλιεργειών στο Γαλαξίδι, είναι μια ευφυής   και σεβάσμια γυναίκα που χαίρει της εκτίμησης   ολόκληρης της περιοχής. Αυτό δεν χωρά αμφιβολία.  Η εταιρία της , μάλιστα, έχει την καλοσύνη να δωρίζει κάθε χρόνο εκατοντάδες  τόνους ψαριών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους οικονομικά αναξιοπαθούντες της περιοχής. Πόσο σίγουρο όμως είναι κ Παντελεημονίτου ότι τα ψάρια που εσείς ευγενικά  και με αγνές προθέσεις δωρίζετε  στο Δήμο φτάνουν μόνο σε αυτούς που πραγματικά τα έχουν ανάγκη και δεν τα χρησιμοποιούν κάποιοι για να κάνουν τα δικά τους παιχνιδάκια, τα δικά τους ρουσφετάκια; Το ρωτώ δημόσια γιατί μετά από μια σχετική μας δημοσίευση πριν μια εβδομάδα πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας – θεωρητικά δικαιούχοι  που επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας και μας ρώτησαν γιατί δεν λαμβάνουν και αυτοί ΠΟΤΕ ούτε ένα κιλό ψάρια. Αυτό  καλό είναι να το ξέρετε και εσείς κ Παντελεημονίτου . . Όσο για τους αρμόδιους  του Κοινωνικού Παντοπωλείου ας   απαντήσουν τι συμβαίνει και κυρίως να μας απαντήσουν για τον ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.Αν πηγαίνουν δηλ οι πολίτες να τα παραλάβουν ή τα μοιράζουν κάποιοι “δημοτικοί άρχοντες” ανάλογα με τα κέφια τους.


 
Οι άθλιοι εκμεταλλευόταν ακόμη και τη φτώχεια των συμπολιτών μας

Με αφορμή αυτό θυμήθηκα αυτό που μου είχε πει, δήθεν  εμπιστευτικά, δημοτικός σύμβουλος της σημερινής πλειοψηφίας του δήμου Δελφών , ακόμη από την εποχή που ήταν στην αντιπολίτευση. Τότε, αν και αναρμόδιος μου είχε πει ότι λαμβάνει κάθε μήνα δεκάδες κιλά ψάρια τα οποία τα μοιράζει κατά το δοκούν όχι σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη αλλά κυρίως στους εν δυνάμει ψηφοφόρους του.

Αυτό που σας γράφω είναι πέρα για πέρα αληθινό και καλό είναι να το μάθει η κα Παντελεημονίτου αλλά και όλες οι δημοτικές παρατάξεις, ακόμη και ο κ Δήμαρχος αν δεν το γνωρίζει, προκειμένου κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το άθλιο αλισβερίσι και τα ψάρια να πηγαίνουν αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…