Home Δήμος Δωρίδας Αυτοψία στο Μόρνο στις 21 Σεπτεμβρίου Ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής
Δήμος Δωρίδας - 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Αυτοψία στο Μόρνο στις 21 Σεπτεμβρίου Ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής

 Αυτοψία στο Μόρνο στις 21 Σεπτεμβρίου

Ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής

 

Η Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη Δωρίδα, καθώς θα πραγματοποιηθεί η αυτοψία των μελών της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, ενώ ήδη ορίστηκαν τα πολιτικά και διοικητικά στελέχη που θα συμμετάσχουν.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη κρίσιμη μάχη στα ελληνικά κοινοβουλευτικά όργανα δόθηκε με επιτυχία για τη Δωρίδα την Τετάρτη 17 Ιουνίου με τη συζήτηση του θέματος στην υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων όπου ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Καπεντζώνης, με το Βουλευτή Φωκίδας κ. Γιάννη Μπούγα και το Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο παρουσίασαν άρτια και με επιτυχία το πρόβλημα.

Σε εκείνη τη συνεδρίαση τα μέλη της Επιτροπής έδωσαν ραντεβού στη Φωκίδα και συγκεκριμένα στην ορεινή Δωρίδα, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το πρόβλημα.

Μάλιστα η παρουσίαση από την πλευρά του δήμου Δωρίδας ήταν κατατοπιστική και δεν επέτρεπε παρερμηνείες, ενώ όλα τα μέλη της Επιτροπής είχαν λάβει πλήρες φάκελο του θέματος πριν πάνε στη συνεδρίαση.

 

Ποιοι θα κάνουν την αυτοψία

 

Από την πλευρά των βουλευτών παρόντες θα είναι η Αυγερινοπούλου Διονυσία – Θεοδώρα, πρόεδρος της επιτροπής, η Χαρά Καφαντάρη Α΄ αντιπρόεδρος, ο Κωτσός Γεώργιος, ο Κωνσταντόπουλος Δημήτριος, η Μανωλάκου Διαμάντω, ο Βαγγέλης Αποστόλου, ο Χρυσομάλλης Μιλτιάδης, ίσως και ο Καλογιάννης Σταύρος.

Αναφορικά με τα τεχνικά και διοικητικά στελέχη θα έρθουν από τη Γενική Γραμματεία Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Αντώνης Κοτσώνης, Γενικός Διευθυντής Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών και ο κ. Γιώργος Πέτραινας, Πρόεδρος ΕΥΔΑΠ Παγίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…