Home Παραπολιτικά Ας το πάρουν απόφαση. Δεν συμβιβάζονται
Παραπολιτικά - 26 Σεπτεμβρίου, 2019

Ας το πάρουν απόφαση. Δεν συμβιβάζονται

 Ας το πάρουν απόφαση. Δεν συμβιβάζονται

 
Δεν μπορώ να καταλάβω τι το κουράζουν οι δυο Εμπορικοί σύλλογοι της Άμφισσας. Δεν ταιριάζουν και δε συμβιβάζονται. Εξ αντικειμένου έχουν άλλο ωράριο και άλλο τρόπο λειτουργίας από τα καταστήματα που εμπορεύονται ρούχα και παπούτσια. Έχουν άλλες ανάγκες και άλλο κοινό. Μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι δεν έχει νόημα να συμμετέχει ένας σύλλογος σε μια διοργάνωση, όταν τα περισσότερα από τα μέλη του δεν ακολουθούν. Καταστήματα που βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο είναι κλειστά, ενώ δεν έχουν ούτε ένα φως ανοικτό που να υποδηλώνει τουλάχιστον ότι στηρίζουν τη γιορτή.
 
Δεν πέτυχε τυχαία
 
Η Λευκή Νύχτα πέτυχε για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το κοινό στηρίζει και προστατεύει την τοπική αγορά και αυτό είναι παρήγορο γιατί μικρές αγορές σαν τις δικές μας, μόνο με αυτό το στοιχείο μπορούν να σταθούν όρθιες και να αντέξουν στο χρόνο. Ο δεύτερος λόγος είναι η εντιμότητα των τοπικών εμπόρων, που αποφάσισαν να κάνουν γενναίες εκπτώσεις σε καινούριο εμπόρευμα. Εξάλλου, τα περισσότερα μαγαζιά έχουν παραγγείλει εμπόρευμα για να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση της Λευκής Νύχτας. Εμπόρευμα καινούριο που θα δώσουν με έκπτωση. 
 
Κρατούν έξω τον κόσμο
 
Είναι καθοριστικής σημασίας η συμβολή συγκεκριμένων καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με μεγάλες συναυλίες που συνήθως εξασφαλίζουν ποικιλία και καλύπτουν όλα τα γούστα και καταφέρνουν να παρατείνουν αυτή τη γιορτή μέχρι πρωίας.
Οι έμποροι έχουν υποχρέωση και σε αυτά τα καταστήματα να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την επιτυχία της διοργάνωσης, δεδομένου ότι τα συγκροτήματα αυτά και γνωστά είναι και στοιχίζουν. Οπότε, η επιτυχία της διοργάνωσης είναι μονόδρομος!
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…