Home Παραπολιτικά Από πότε προϋπολογίζονται 1.100.000 ε οι διαγραμμίσεις στη Φωκίδα – Τέρμα τα ψέματα Ώρα ευθύνης για την αντιπολίτευση Σπανού – Δελμούζου
Παραπολιτικά - 26 Νοεμβρίου, 2019

Από πότε προϋπολογίζονται 1.100.000 ε οι διαγραμμίσεις στη Φωκίδα – Τέρμα τα ψέματα Ώρα ευθύνης για την αντιπολίτευση Σπανού – Δελμούζου

 Από πότε προϋπολογίζονται 1.100.000 ε οι διαγραμμίσεις στη Φωκίδα

Τέρμα τα ψέματα Ώρα ευθύνης για την αντιπολίτευση Σπανού – Δελμούζου

 

Κάποτε έρχεται η στιγμή κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να αφήσει τα παχιά – μεγάλα λόγια. Θα απευθύνω την ερώτηση προς τη μειοψηφία του κ. Σπανού και του κ. Δελμούζου. Σύσσωμη τη μειοψηφία.

Πριν λίγες μέρες έγινε ένας διαγωνισμός. Το έργο των διαγραμμίσεων με προϋπολογισμό 410.000 ε πήρε μια εταιρεία με 73% έκπτωση. Πληροφορούμε δε ότι η προσφορά κατατέθηκε το τελευταίο λεπτό, στο νήμα που λέμε. Λέγεται μάλιστα ότι συμμετείχε άλλη μια εταιρεία που έδωσε προσφορά με έκπτωση μόλις 1% και την κατέθεσε 10 λεπτά πριν την εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης προσφορών.

Για όσους βιαστούν να πανηγυρίσουν πως το 73% είναι πολύ μεγάλη έκπτωση, θα συστήσουμε να πληροφορηθούν πως γίνονται οι διαγραμμίσεις, καθώς όλα και όλα τα κόστη είναι η συντήρηση, το πετρέλαιο και ο οδηγός του οχήματος, όπως και το χρώμα!

Επίσης θα συστήσουμε να δουν με τι ποσά προϋπολογίζονταν αυτά τα έργα από το 2011 που ιδρύθηκε η περιφέρεια και ως σήμερα, αλλά και εντέλει πόσο στοίχισαν οι διαγραμμίσεις ανά έτος!

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι εντάσσουν έργο στο 2020 με 700.000 ε που είναι τι; Για προσπαθήστε να μαντέψετε! Διαγραμμίσεις βρε κουτά!

Η Φωκίδα προϋπολογίζει 1.100.000 ε συνολικά τις διαγραμμίσεις!!!

Εντάξει λοιπόν, εκεί στην περιφέρεια την έχουν δει Πικάσο και η Φωκίδα είναι η Guernica τους! Θα μας κάνουν αριστούργημα. Τουλάχιστον να το σπάσουμε λίγο το ασπρουλί με κάνα κοκκινάκι, να δείξει λίγο βρε παιδί μου!

 

Υ.Γ. Κάθε Αρχή προσδιορίζεται εν πολλοίς και από την αντιπολίτευσή της!

Υ.Γ.2 Είμαι πολύ περίεργη να δω πόσοι θα ρωτήσουν σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και πόσοι θα ενδιαφερθούν να μάθουν που πάει το δημόσιο χρήμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…