Home Παραπολιτικά Ανοίγονται άλλες προοπτικές για τη Φωκίδα
Παραπολιτικά - 5 Ιανουαρίου, 2021

Ανοίγονται άλλες προοπτικές για τη Φωκίδα

 Ανοίγονται άλλες προοπτικές για τη Φωκίδα

 

Μεγάλη επιτυχία είναι για τη Φωκίδα η θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που ανατέθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στον κ. Γιάννη Μπούγα.

Πλέον ο κ. Μπούγας θα μπορεί να προωθήσει πανεύκολα όλα τα έργα και τις θεσμικές αλλαγές που απαιτούνται και δίνουν λύσεις στα προβλήματα. Θα έχει απευθείας πρόσβαση στους υπουργούς, τους οποίους θα μπορεί να ενοχλεί με άλλη άνεση.

Οπότε για διαγώνιο και παραλίμνιο, αναμένουμε άμεσα ανακοινώσεις.

 

Ι.Μπούγας: «Είναι τιμή και για τη Φωκίδα»

 

Στη δήλωσή του ο Βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού είναι τιμή και για τη Φωκίδα. Αναλυτικά δήλωσε:

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική τιμή να με προτείνει για Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Η τιμή προς το πρόσωπό μου, αποτελεί και τιμή για την Φωκίδα μας. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.

 

Ισχνή η παρουσία της Στερεάς

 

Η περιφέρειά μας είναι μονίμως αδικημένη. Για κόμη μια φορά εκπροσωπείται από μόλις ένα άτομο στη νέα κυβέρνηση. Μοναδικός βουλευτής που κατέχει υπουργικό πόστο από τις πέντε περιφερειακές ενότητες της Στερεάς Ελλάδας είναι ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας που διατηρεί το υπουργείο Οικονομικών.

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν την εκπροσώπηση της Εύβοιας και θεωρούσαν ότι θα δουν την ανάθεση υπουργικού πόστου στον κ. Κεδίκογλου, δεδομένου ότι είχε δεσμευτεί ο κ. Μητσοτάκης πως δεν θα υπουργοποιήσει πρωτοεκλεγμένους. Διαψεύστηκαν!

 

Παραμένει ο κ. Τσακίρης

 

Αν και οι εκτιμήσεις ήταν πως δε θα παραμείνει στη θέση του ο κ. Γιάννης Τσακίρης, τελικά παρέμεινε στο υπουργείο Ανάπτυξης, μαζί με τον κ. Γεωργιάδη. Μέχρι στιγμής πάντως, σε ότι του έχει ζητηθεί για τη Φωκίδα έχει βοηθήσει. Μάλιστα λέγεται από τους καλά γνωρίζοντες ότι είναι διαθέσιμος να δώσει περισσότερα. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν του πάνε τόσες ώριμες προτάσεις, ώστε να απορροφήσουν τα διαθέσιμα κονδύλια. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…