Home Δήμος Δωρίδας Αναμένεται η επιβεβαίωση στην προσυνεδρίαση σήμερα στις 16:00 – Η νέα Δημοτική Αρχή Δωρίδας
Δήμος Δωρίδας - 1 Σεπτεμβρίου, 2019

Αναμένεται η επιβεβαίωση στην προσυνεδρίαση σήμερα στις 16:00 – Η νέα Δημοτική Αρχή Δωρίδας

 Αναμένεται η επιβεβαίωση στην προσυνεδρίαση σήμερα στις 16:00

Η νέα Δημοτική Αρχή Δωρίδας

 

Η νέα Δημοτική Αρχή Δωρίδας θα ανακοινωθεί από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπεντζώνη σήμερα στις 16:00 στην προσυνεδρίαση, κατά την οποία θα ενημερωθούν τα μέλη της πλειοψηφίας.

Ο κ. Καπεντζώνης για πρώτη φορά επέλεξε να μην ενημερώσει ούτε καν τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους για τις τελικές του αποφάσεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι το όνομά τους θα ακούσουν οι εξής:

 

Αντιδήμαρχος Λιδωρικίου ο κ. Μανώλης Μαυρομάτης. Με την επιλογή του αυτή ο δήμαρχος αποδεικνύει εμπράκτως ότι δεν υπήρξε καμιά απολύτως συνεννόηση πίσω από τη μεταγραφή του κ. Γιώργου Γλυμίτσα και το έμπειρο στέλεχος της ΝΔ μετακινήθηκε για καθαρά πολιτικούς λόγους και επειδή πίστεψε πραγματικά στις δυνατότητες της παράταξης Καπεντζώνη και του Δημάρχου.  

 

Αντιδήμαρχος Βαρδουσίων ο κ. Κωνσαντίνος Παλασκώνης. Η μεγάλη εκλογική του διαφορά από το δεύτερο είναι ικανή να κρατήσει επί συνόλου θητείας τον κ. Παλασκώνη, στη θέση του αντιδημάρχου, επιβεβαιώνοντας το προσωνύμιο «βαρδουσιάρχης» που του έχει προ πολλών ετών αποδοθεί.

 

Αντιδήμαρχος Τολοφώνος ο κ. Σταύρος Πολίτης. Ο κ. Πολίτης θα οριστεί αντιδήμαρχος για το πρώτο έτος και εν συνεχεία τη σκυτάλη αναμένεται να πάρει ο κ. Παναγιώτης Ζέτος, ο οποίος εκλέχθηκε και με καλύτερη σταυροδοσία.

 

Αντιδήμαρχος Ευπαλίου για το πρώτο έτος θα είναι ο κ. Γιάννης Φλέγγας. Αν και πολλά χρόνια συνεργάτης του κ. Καπεντζώνη, για πρώτη φορά θα του εμπιστευτεί μια τόσο σοβαρή θέση ευθύνης, προσμένοντας ο φιλότιμος και εργατικός συνεργάτης του να τα καταφέρει. «Βαρύ πυροβολικό» στο Ευπάλιο παραμένει ο κ. Ανδρέας Ευσταθίου, ο οποίος και εκλέχθηκε δεύτερος σε σειρά, επί συνόλου.  

 

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδας θα είναι η κ. Πένυ Σπυροπούλου. Ο κ. Καπεντζώνης για πρώτη φορά θα εμπιστευτεί ένα τόσο σημαντικό πόστο στην μοναδική γυναίκα που κατάφερε να εκλεγεί τις δυο προηγούμενες φορές. Δικηγόρος στο επάγγελμα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι μπορεί να εφαρμόσει δίκαια τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου. Η κ. Σπυροπούλου θα παραμείνει πρόεδρος ως τις 7 Νοεμβρίου του 2021, οπότε και θα γίνουν νέες δημαιρεσίες για εκλογή προεδρείου.

 

Ο κ. Δημήτρης Καραχάλιος θα αναλάβει τη διαχείριση των νομικών προσώπων. Ο πολυσυζητημένος διάδοχος του κ. Καπεντζώνη, θα παραμείνει «προστατευμένος» επί συνόλου θητείας, είτε στο τιμόνι των νομικών προσώπων, είτε στην προεδρία του Δημοτικού συμβουλίου για το δεύτερο μισό της θητείας τους.

 

Το Λιμενικό Ταμείο θα πάει στα στιβαρά μπράτσα του ανθρώπου που έτσι και αλλιώς το φροντίζει. Ο μέχρι χθες αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ζέτος, μόνιμος κάτοικος Τριζονίων έχει κάθε λόγο να παλέψει για την επιτυχή πορεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το οποίο και του εμπιστεύεται.

 

Όλα τα παραπάνω μένει να επιβεβαιωθούν σε λίγη ώρα που θα ξεκινήσει το προσυμβούλιο, λίγο πριν τις δημαιρεσίες για εκλογή προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…